Agatus Yeterli Kutu Sayısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Last_Repent tarafından 13 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba, 1-8 haritasında agatustan düşmüş yaklaşık 12 kutum var haritada. Akik yongası katlayıcısı çekeceğim, tahminen kaç kutuya dp linki alabilirim / 10k akik yongasını toplayabilirim?

Kutular x-8lerde 80 akik yongası mı veriyor ortalama ona göre hesaplayacağım da.

2. NoName45_

NoName45_ User

Birazda kutudan düşen akik yongası miktarına bağlı ya yani şansına bağlı azcıkta.

Ben 2 kutu x-7 de, 19 kutu x-8 de biriktirip daha sonra katlayıcı+destek ile topladığım sıra 7k yonga toplamıştım totalde.

3. x8de katlayıcı + destek 300 civar akik veriyor bi kutu 30+ kutu toplamanı öneririm

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Açıkcası daha fazla kutu toplamanızı öneririm. Ben tek başıma koca NPC yi kestiğimi bilirim en fazla 300 aldım(Akik yongası katlayıcısı yoktu) Bireysel tavsiyem düşürdüğünüz koordinatları bir deftere not edip Sunucu reseti gelmeden! daha sonra toplamanızı öneririm.

İyi Forumlar.

5. Tamamdır, cevaplayan herkese teşekkür ederim. Sunucu reset saati gelmeden önce 20 tane kutu toplayabildim ben de destek çekmedim öyle dümdüz topladım hepsini :D Konu kilitlenebilir, tekrardan teşekkürler.

6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.