Ageis mi Goliath (Venom) mi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Dark9878 tarafından 9 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Dark9878

Dark9878 User

ageis'in yetenekleri hoşuma gidiyor ama 5 lazer slotu düşük goliath tan bu arada grup olarak gezmiyorum

2. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Bence aegis ile kasılmak daha kolaydır çünkü son gelen lazer hasarı güncellemesi ile 5 lazer slotu dezavantajı bir nebze kapandı. Aegis ile portala gitmenize bile gerek kalmadan hızlı hızlı yaratık kesebilirsiniz. Haricinde büyük npcler için (boss kristallon olsun cubikon olsun) diminisher daha mantıklı olur çünkü kalkana verdiği 2 kat hasar venom tekilliliği yanında daha etkili.

İyi forumlar.

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  3. Modül varsa Solace en iyisi.

4. Yukarıdaki modumuzun dediklerine katiyen katılıyorum

hasar modülü ile 5 lazer farkıda kapandı, ve cooldownları hammerclawna göre daha düşük ve eskisi kadar pahalı bir gemi değil,

Luminous bunu beğendi.
  5. Geminin özelliklerinden bahseder ve oyun içi nasıl bir aktivite de bulunduğunuda yazarsan ben ve diğer arkadaşlar sana daha fazla yardımcı olabiliriz.