ageisim var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 6 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ageis - goli spectrum venom
    2 hangar
    16lf3
    8 iris
    15 bo2
    15 hız
    10 arge 21 gore dizili
    pet kami 2
    zeta 65 te
    alfa beta yapıldı ageis uri alındı ele asıldı hepsi
    80m var lf3 alcam son sanı 30m istio
    gunde 10k uri garanti

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Öncelikle 10k uriniz hergün garanti ise lf3lerinizi ve kalkanlarınızı tamamlayın yani irislerin içine koyabilecek kadar sonra kalın sıkmak adına arge diziliminizi bitirin çünki arge geminin bir nevi kalbidir ve kalp güçlü değilse atışıda zayıf olacaktır arge de kalın sıkmaya başladığınızda zeta açarak atan kalbinizi daha kırmızı yapmak için havoc çıkartmaya çalışmalısınız bunuda pala toplayarak yapabilirsiniz şuan sizin için önerebileceklerim bunlardır.

3. wala fm seni sevdim sennin için lf3 100mm basıom

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Benim için o kadar basmayın alacağınız miktarı basıp kalanı ile 2-3 malzeme daha alabilirsiniz bende sizi sevdim teşekkür ederim kolay gelsin.

5. sgl

6. şimdi napıyım 3lf3 aaldım ban lıyım gunceleyemm konuyu

7. zeta açıp aegisle kesin zetayı yaparsın öyle aç aç havoç biriktir ganimetlede ganimet aç lf4 çıkar bende 4lf4 var

8. -onur5000-

-onur5000- User

Modum döktürdünüz ortalığı valla kalp felan D: :)

Nefes bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.