Agesismi ucuş düzenimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve morlum2 tarafından 28 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. morlum2

morlum2 User

Arkadaslar sizce ucus duzenimi (hic ucus duzenim yok) yoksa agesismi aliyim

Bide cok fazla credits kasamiyorum gunluk 12 m felan agesisi acik arttirmadanmi alim(cok zor)

2. ghnengn

ghnengn User

aegis gereksız bir gemı öncelık olarak kalp güve burgu halka çark şeref kasacaksanda kıdem ucus düzenı almalısın

3. Merhaba ,

Şu anda olan gemi/ler , tasarım/lar , lazer türleri / sayıları v.b. şeyleri yazarsanız daha iyi yardım alabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Aegis gemisi,gelişmekte olan hesaplar için çok iyi tasarlanmış bir gemidir.

Credi ile almanızı tavsiye ederim.

Bu günlerde indirimler bir hayli cazip.Uridium ile alma imkanınız varsa almanızı tavsiye ederim.

X7 haritasında Kristallondan gelen çöpleri satarak,hem urıdıum hemde kredi kasabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

5. doguozan1

doguozan1 User

Kredi yada Yaratık keserek kasılmak istiyorsan Kesinlikle Aegis Almalısın.

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konunun bir süre daha kalması açısından yeni başlıyanlara taşıyorum.

Keyifli Forumlar.

7. Ageis için biraz daha uğraşıp kredi ile ihaleden alın. Kasarken biriktirdiğiniz uridium ile indirim geldiği bir gün droit düzeninizi alın. Savunma ve kaçarken kullanmak isterseniz halka işinizi görecektir. Vuruş ve kasılma için burgu ile ageis birlikte kullanılabilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.