Öneri Agies isimi gorur mu?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efe tarafından 28 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Efe

Efe User

Oncelikle herkese merhaba ve iyi aksamlar.Baslikta belirttigim gibi agies isimi gorur mu?Gemi ozelliklerim kisaca soyle:
    Goli-Vega-Sinek-Phonix-Leno-BOS
    3 adet LF-4
    9 iris 1 hovoc 1 hercules
    24 arge
    Gelistirme yok.
    Kalp elmas guve burgu
    Suanda 550m civari para var.Surekli skylabdan hızlı gönder yapiyorum.Skylabda hammadde bitti :).Tekrar gelince tekrar cekicem.Ama malesef 800m den assagi gitmiyo agies.Simdi supheye dustum.Cok *** baskin yiyoruz.Agiesin bastigi toplam canla adamin 1 vurduğu esit.Bu beni sogutan kismi.Diger yandan goli olsamda bisi degismez diyorum.Vurusu 5 lazer dusuyor kendi dengimde bir goliyi agiesle keserim diye düşünüyorum.Herneyse...Görüşlerininizi bekliyorum...

Eger mesaj yazamassam simdiden fikirleriniz icin tesekkurler.

2. Hem GG için , hemde kasılmak için Aegisi kesinlikle öneriyorum.

Elite tasarımıyla birlikte 5 eksik slotun boşluğunu az da olsa dolduruyor.

Kendi denginde bir goliath'ı , Aegis ile kesebilirsin.Ancak uridiumu o şekilde boşa harcamamalısın.

3. Aegis gelismekte klan gemiler icin cok iyi der herkes fakat bende var hic isinamadim bosa aegis icim hizli gonder yaparak urini harcama bence zeta ac surekli

Efe bunu beğendi.
  4. Efe

Efe User

Elite tasariminida almakta ayri bir sikinti :).250mde onun icin biriktiricez ama alicam :)

Cevabin icin saol

BlackGhost™ bunu beğendi.
  5. Mesajı editledim.Tekrar bakmakta fayda var

6. Efe

Efe User

Zeta cok gg istiyor.Zeta icin gorulmemis bir fikrim var.Denicem.Basrili olursa sizide bilgilendiririm :).

Bilgilendirdigin icin tesekkur ederim.Baska fikirlerede sonuna kadar acigim.:)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Eylül 2015
    LastShot12345 bunu beğendi.
  7. Obezinho

Obezinho User

Aegisi kesinlikle tavsiye ederim özellikle kasılırken ve kapı yaparken çok faydalı bir gemi. Ben de yaklaşık olarak senin durumundayken 820m vermiştim ama pişman olmadım çok işimi gördü. Bastığı can fazla görünmeyebilir ama baskın olduğu zaman kaçma şansını epey artırıyor.

8. Gemin benimkine çok yakın, bende %30 kod indirimi ve %30 vip avantaj paketi indirimi ile aegisi 100k uriye aldım, dediğin gibi aegis en az 700m ye gidiyor, bende 500m vardı, 200m yi 5 günde kasardım ama tasarım alamazdım, elite tasarımıda pahalı sonuçta. Neyse gemim 8lf4 9 iris 4 havoc 26ar-ge (1 tanesi hatalı tıklama ile mayıncıya gitti) en az 100k promerium beslemeli lazerim var, x4 ile full hercules cerrahın 30k canını bıraktığımı bilirim, ema atmasaydı patlatırdım da işte. Aegis tam kapı canavarı, 35-40 dakikada zetayı bitiriyorum (güve ile ) diyeceğim şu sana sıkan adamlara hem karşılık verirken kaçabilirsin, yetenekleri çok işe yarıyor, kapıda goli ile kami atmak zor oluyor, ama aegis ile bi tamir birimi bıraksan bir de dp vericiyi açsan 40k can basıyorsun, zeta da son bölümde uber krisler ile sana 37k vuruyor zaten, 1 defa kami at uberi işaretle kes, aegis harika gemi, tavsiyem kaçırma al :D hele ki gemiler indirime girerse boşuna kredini harcama 100k uriye al aegisi.

Efe bunu beğendi.
  9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Aegis gemisiyle rahat bir oyun oynayacağınız kanısındayım.

Elite tasarımını almalısnız.

Aegis gemisini Urıdıum ile değilde kredi ile almaya bakın.

Urıdıumu geliştirmelerde kullanabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

10. Efe

Efe User

2 nizinde cevablari icin cok tesekkur ederim.Agiesi en kisa surede alicagim.Kredi ile alicagim.Konu kilitlenebilir.

bugrahansezgin bunu beğendi.
  11. EFSANE

EFSANE User

Merhaba,

Rica ederiz.
    Konu oyuncunun isteği üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.