Ahbap iliskisine dayanarak yapılan banlamalar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YAZ. tarafından 2 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. YAZ.

YAZ. User

Radar cpu mini haritadaki dusman ve mobları gosterır bildiginiz gibi. Bugun ismi malum bir kişi mini haritada (radar cpu var) gorunmedi. (2 tane krıstalın asagıya dogru yanından gecdi ben de canlarına bakdım ve fulldu suphelendım yukarı dogru krısı surmeye basladım ve mini haritada tek kırmızılık vardı oda krıstalon vurdugum.) Ve netice olarak krıstalon menzil dısı yazdı bana ve ne hıkmetse ekran dısından lazer ustume yıgınla geldi ve kesildim. o malum kısıye ekran dısından ve radar cpu m varken nasıl gorunmeden sıkdın ve ne kullanıyorsun dedim. o malum kısı chate ozelime veya ınceleyınız yazmadan ben ban aldım. Bu SONSUZ cm nin o kısıyle aynı ts de takıldıgını ve ahbap ıliskileriyle oyun yoteldigini dusunenlerdenim. neden banladıgını sorman ban sebebi hakkını aramak ban sebebi subborta yazmank tr admınlerınden ote gecmemesi ve TR oyuncuların hakkını arayamaması formda buna benzer konu acılması anında kıtlenmesı halimiz ne olacak. Sizlere soruyorum sayın yoneticiler bu oyun bu sekilde mi yonetilecek lutfen adil seffa bir sekilde oyun yonetmenızı davet etmekden baska bır care bulamadım

2. Merhaba ,

Şu anda bahsettiğiniz olayın akışını inceleme şansımız yok. Fakat chat görevlileri genel olarak oynadıkları server'a verilmez başka server'lara verilir orada görev yaparlar. Farklı anlaşılmış bir durum olabilir.

Gerekli bilgilerinizle durumu support'a bildirebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.