Ahh Bee forum moderatörüm yaktın beni :))

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 17 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Merhaba , acıda olsa bir gerçeği yaşayarak öğrenmiş oldum.. Modüllerdeki menzil hesabı başlıklı konumda form moderatörü arkadaşım bana yardımcı oldu.
    Tek sorun şu ki, açıklamalı cevabında bir kaç mödülün menzili daha da uzatacağın söyleyince bende dikkat etmeden bastım urileri aynı modüle bir kaçtane satın aldım. Şimdi oturmuş kendime gülüyorum.. Sanırım oyundan soğudum :)))
    Ben yinede sormak istiyorum aynı modülden iki tane koyamıyoruz değilmi , hata vermesi normal dimi..

Bahsettiğim diyalog aşağıdadır :)))

2. Modül değil radar protokolü alacaktın

3. StorMHawsK

StorMHawsK User

Sabretmek gerek, araştırmak gerek...
    Ne yazık ki teknoloji ile biz insanlar hızlı işlem yapmak için birbirimizi ezeriz. :)

Hatalı bir satın alma olmuş, Sport'a ticket atmanı tavsiye ederim geri alamazsın urilerini çünkü kendi hatan :) ama dene şansını...
    Oyun penceresinden;
    Dükkan; YZ protokolleri ; AI-R1 (Radar Protokolü) Alman yeterliydi

-By_CesuR- bunu beğendi.
  4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Yazmış olduğum modül ibaresinden dolayı sizden özür diliyorum ama konu sonunda yazmış olduğum gibi radar ifadesini de eksik etmeden kullanmışım ve özellikle her ne kadar sizi yanlış yönlendirme yaptığımı düşünüyor olsam da resimler ile size yol göstermeye de çalıştığımı gördüm ben ne kadar modül yazmış olsam da resimler ile anlatılmış sanırım hem benim dalgınlığım hem sizin resme öylesine bir bakmış olmanız ile ortaya çıkan bir durum ama ben sizden özür diliyorum ve bundan sonra bu tür ifadelere çok dikkat edeceğimden emin olunuz.
    Modüllerdeki menzil hesabı neye göre

Son düzenlenen: 18 Eylül 2014
    -By_CesuR- bunu beğendi.
  5. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Estağfurullah NeFes modum , her ne olursa olsun bu sadece bir oyun mühim olan bizleriz. Hem zaten orada da belirttiğim gibi kendi dikkatsizliğimden kaynaklanan bir sonuç bu. Sonuçta orada paylaştığın resme daha dikkatli baksam seninde tek mödül koyduğunu göreceğim aslında. Bu konunun başlığına aldırma, ben hem biraz gülelim hemde başkası da aynı hataya düşmesin maksadında espiri ile yaklaşmak istedim. Seni kırdıysam ben özür dilerim. Senin canın sağolsun arkadaşım...
    Saygılarımla.

polatalemdar311 ve Nefes bunu beğendi.
  6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Benim kırılmam önemsiz siz üzülmeyin yeter ben gerçekten modül değilde protokol yazmış olsaydım siz her ne kadar dikkatte etmesenizde en azından modül değilde protokol alabilirdiniz ben yinede kendimi suçlu hissediyorum ver bir daha yazdıklarımı dikkatlice okumadan bilgi vermiyeceğim kusuruma bakmayın lütfen,ben kolay kolay hata yapmam genelde ama hiç kimse kusursuz olamıyor maalesef anlayışınız ve yaklaşımınız için teşekkürler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.