Akıl Verin Lütfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Paradoks tarafından 5 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Paradoks

Paradoks User

2-3 Haftaya Kadar 4x=330.000 Uri yani 1.320.000 Uri Almayı Garantiledim Diğer Alcaklarımla 900 TL Civarı.
    Geminin Durumu Linkde Açık:

Arge 18.
    Seviye:12
    TP:11.986.606
    ŞP:35.979
    Skylab: Resimdeki Gibi:

Not1:Bu Arada Argede Dağılımlarıda Önemli Olanları Yazarsanız Sevininirim.
    Gemiyi Aegis,Tasarımı Elite Düşünüyorum Tek Hangar Kullana Bilirim Şahşi Fikrim Veya Önereceklerde Olacakdırki 2. hangar al diye oda ola bilir Ama Sizden İstediğim Bu Fırsatı Nasıl Değerlendire Bilirim?
    Mod Ve Arkadaşlar Bu Konuya Ciddi Bi Açıklık Ve Akıl Verirlerse Sevinirim.
    Not2: Henüz Başlayalı 1-1.5 Ay Civarı Oluyor Mümkün Olduğunca Proların İstişare Etmesini Rica Ediyorum Şimdiden Herkese Teşekkür ediyorum.
    İyi Forumlar Ve Eğlenceli Oyunlar Dileğiyle.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 May 2014
  2. Drowhake

Drowhake User

Merhabalar ,

Öncelikle LF-3 sayısı bo-2 sayısını yazarsanız sevinirim.Önerim 50.000 ' e bir adet daha hangar üstünede 250.000 uridiuma aegis alıp o hangara yerleştirmenizdir.Şuanlık sizin için önemli olan gemiyi elit yapmaktır yani bunun içinde 494600 kadar bir uridium gerekiyor (2 irisi hesapladım) yapacağınız 2 şey var ya çatur çutur parayı harcayıp almanız yada credi ile kasıp almak.Benim önerim credi ile.Biraz karmaşık oldu baştan anlatayım :3

1-2.Hangarını al.

2-Aegis al.

3-İrisleri uridiumla al (Credi ile alacaksan bu adımı atla)

4-Uridiumla LF-3 ve BO2 al . LF3 şuanlık sana 15 + 16 yani 31 tane gerekli olacaktır.BO2 de kendi dizeceğin confiye göre ayarla.

5-Hız confisi yap.Bunun için 2000 lik hız jeneratörleri al ve irislerin yarısını LF-3 ve BO2 ile donat.

6-Başta slotcpu olmak üzere alışverişten CPU ları ve tasarımları tamamla.

7-Gemini elit yaptıktan sonra geri kalan uridiumu Galaxy Gates , 24 arge ile kalın sıkmaya ve yeşil kutu açmaya yönel.

Eğer sorun varsa sorabilirsin.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

İyi forumlar.

3. baba parası sağolsun arkadaşımız zengin

Drowhake ve erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.