akıllı bomba

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve »•И.Ξ.§.M.ï.¥.Ã.ИÕ« tarafından 25 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. akıllı bombayı nasıl oluşturup , nasıl kullanabilirim

2. Akıllı bomba için yanlış hatırlamıyorsam 100 xenomit ve 10 mayına ihtiyacın var.

Tabiki bunları kullanabilmek için akıllı bombayı açık artırmadan alman lazım.

3. Merhaba ,

Üyemizin dediği gibi 100 Xenomit ve 10 mayın gerekir her bir tanesi için. Yani 30 mayın ve 300 Xenomit varsa 3 kere Akıllı bomba atabilirsiniz. Ayrıca CPU'su da gerekiyor.

İyi forumlar.

4. herkese hayırlı akşamlar benim gemimde hangar bölümünde her iki konfigürasyonada elit akıllı bomba cpu sunu yerleştirdim.ama oyun sayfasında yerini bulamıyorum.gözükmüyor ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen....

5. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Çalışması için gereken öğelerin hepsi var mı mayın xenomit gibi

iyi oyunlar

6. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Oyunda sarı petekli bölümde CPU'lar bölümünde olması lazım. Ayrıca gerekli malzemelerinizin olduğundan emin olun.

Keyifli forumlar

7. .Modum lf4 günü teknik değişim adlı konuma adamın biri küfür etti banlarmısınız acaba ?

8. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Gereken yapıldı eğer tekrar böyle bir durum olursa mesajını rapor etmeniz yeterli. Tekrar mesaj yazmanıza gerek yok.

Keyifli forumlar

9. sağolun modum konuyu kapatmayında...

10. Merhaba ,

Resimde 4. sırada olan yere tıklayın. Açılan pencerede Akıllı bomba CPU'sunu bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

***BLACK..DEWİL*** bunu beğendi.
  11. Akıllı bomba ne işe yarıyor yavaşlatıyor mu?

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Hayır geminin darpe puanı kalkan özelliklerine göre belirsiz bir hasara yol açıyor.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.