Akli meleke raporu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tiaremy94 tarafından 25 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tiaremy94

tiaremy94 User

Merhaba
    Internette araştırıyorum fakat kesin bi bilgiye ulaşamadım akli denge raporu nereden alınır? Aile hekimi diyen var, devlet hastanesi psikiyatri bölümü, ruh sağlığı polikliniği de diyen var. Aile hekiminden kesin alınıyor mu? (yurtdışındaki çocuklara ingilizce eğitim projesi için gerekli)

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Burası soru için yeri olmasa bile yinede yanıt vermek istiyorum Aile hekimi verebilir diyerek bir yazı çıktı yanlız ne kadar doğrudur bilmiyorum devlet hastanesine gidip dediğiniz gibi psikiyatri bölümüne muayene olarak derdinizi anlatınız kesin yardımcı olacaktır en azından aile hekimi şunu yapabilir nereye nasıl gideceğinizi ve bu konuda ne yapmanız gerekli onu söyleyebilir yada raporu dediğim gibi verebilir.

En yakın sağlık ocağına giderek bilgi alabilrsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.