Aklım almıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GLA|MORBİDANGEL tarafından 15 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adamlarin 100k nin cok cok uzerinde vurabilmeleri bana mantikli gelmiyor ben daha en fazla 70kusur vurabildi kendimde 100k anlarim ama cokk uzeri vuranlar var bu nasil oluyor arkadas

2. Merhaba ,

Tek bir cephane ile olmuyor zaten. Hatırladığım kadarı ile RSB ile 120k civarı x4 ile 80-90k civarı oluyordu sanırım. Böylece zaten 200k civarı hasar oluyor. Tekli ve çoklu roketlerle hasar daha da yükselebilir.

İyi forumlar.

3. senberk99

senberk99 User

Bende 2 lf4 var havoçlar ful burgu ile sepromlu X-4+RSB arkadaşıma(düşman) 175k vurdum yani sen düşün 35 lf4 olanlar neler yapar :D

4. x4 rsb nasil karistiriliyor peki ben bilmiyorum

5. Merhaba ,

Oyundaki hızlı slot çubuğundaki 1 ve 2. slota yerleştirip saldırı yaparken 1 > 2 > 1 > 2 şeklinde karıştırabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Bende 2 Havoc var, LF4 9 tane. 80 falan Burguyla anca çıkıyor, Havoc o kadar etkiliyor mu yahu ?

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Havoç Tasarımı vuruşunuzu %10 arttırır.

Havoc oyunumuzda zeta kapısı ve özel zamanlarda mavi ganimet kutularından elde edilen aşağıdaki resimde gördüğümüz diroit tasarımımızdan biridir.

[​IMG] [​IMG]

Havocun Etkisi Nedir;

Havoc geminizde bulunan tüm diroitlerde mevcut olduğunda diroitlerinizin hasar oranını %10 arttırır.Aşağıdaki resimimizdede etkisi gözükmektedir.

NOT : Unutulmaması gerekirki havocun etkisini alabilmeniz için tüm diroitlerinizde mevcut şekilde takılı olmalıdır.Aksi takdirde etki vermeyecektir.

Havoc Nerden Elde Edilir;

Havoc zeta kapısını ilk bitirişinizde %100 kesin olarak vermektedir.

Diğer zeta kapısı yapışlarınızda kapı bitiminde %33 şans ile elde edebilirsiniz.

Ayrıca belirsiz zamanlarda aktif olan mavi ganimet kutularından çıkabilmektedir.

NOT : %33 şans ile zeta kapısı bitiminde havoc alabilirsiniz.Ancak %33 her üç zetada havoc alacağınız anlamına gelmemektedir.

Havoc Diroit Tasarımının Ekipmandaki Görünümü;

Keyifli Forumlar.

ΛÐRÉNΛLINÉ bunu beğendi.
  8. Kıta40

Kıta40 User

Havoc ve hercul olayini sansa baglamak oyunun adaletsizligi degil mi admin? 22 kappa 2 hercul.. millet 22 taneye fulluyor

9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Adaletsizlik denmez aslında şansa bağlı .Denemeye devam etmelisiniz.Belkide bundan sonraki kappalarınızın 3-4 tanesinde art arda hercul alırsınız belli mi olur :)

İyi forumlar

10. Neden hep Sans birakdi isi darkobrit azmi kazaniyor artik .)
    yaw yazik gunah adamlar kiredi kartini buraya basiyor adam yazmis 25 kappa yapmis 4 herkules neresi sanas bunun

11. peki birde irisleri 16 yapinca kalkan veriyormusya bende 8 tane var hepsi 16 olsa olucakmi o bonus

12. Merhaba,

İrislerin levellerini geliştirip 16 level yaparsanız %6 hasar ve %15 kalkan bonusu sağlar.BURADAN diğer seviyedeki irislerin ne kadar bonus sağladığına ve geliştirme maliyetlerine bakabilirsiniz.

8 irisi de 16 seviye yaparsanız 8 irisinizde bu bonustan etkilenir şayet 1 irisinizi 16 seviye yaparsanız sadece o irisiniz bonustan etkilenir.Ya da herhangi irisinizi x levele geliştirdiğinizde x. seviyedeki gelmesi gereken bonus gelir.

İyi Forumlar

13. senberk99

senberk99 User

Karıştırarak kardeşim havoç % 10 sadece..

ΛÐRÉNΛLINÉ bunu beğendi.
  14. hmm ben baska bonus duymustum ekstra bonus veriyormus hepsini 16 yapinca hani full havoc da nasil ekstra bonus irisleride hepsini 16 yapinca oyle bir bonus varmis onu sormustum :)

15. Merhaba,

Hayır öyle bir durum söz konusu değildir o dedikleriniz havoc veya herculeslerin bütün irislere takılması durumunda gelen bonuslardır.

İyi Forumlar

16. Teşekkürler peki beni 8 irisim var 8ide havoclu olsa ekstra bonus gelicekmi

17. coder545

coder545 User

full lf4 ageis desteksiz 50k anca vuruyorum x4 le, golide hasar destegiyle x4 rsb karistirinca 150 ye dayaniyor.

18. Maşallah ben okadar aegis de vuramiyorum :(

19. coder545

coder545 User

10 diroit full havoc elite tasarim gelistirme var , havoc full degilse bisey vermez hepsine koyunca irislerindeki lazerler %10 fazla vurcak

20. cok fakirim sekiz iris bi havoc bi hercules duz aegis

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.