Akşamları Reset Atılsın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve seyfo123 tarafından 7 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. seyfo123

seyfo123 User

admin efendi bende bu oyuna reseti akşam atılması lazım gündüz reset atıyorsunuz pot gemilere yarıyor oyunu hakkıyla oynuyanlar akşam aoyuuna girince oyun potcular yüzünden bozulmuş oluyor zaten pot kullananlarıda yasaklamıyorsunuz olan hakkıyla oynayanlara oluyor şu reseti akşam atında bari bizde oynuyalım

OneDayOneNight bunu beğendi.
  2. mantıklı teklif

3. her aksam aynı sorun %50 seref cekıyoruz 24 saatın 14 saatı laga gıdıyor nerede buradakı oyuncu hakkı baslarım boyle oyuna duzeltemıyorsanız gıdın

4. kesinlikle katılıyorum görev bitirecem %50 desteklerim şuan çöp oluyo ve son bi saati oyuna giremiyorum

5. zaaru

zaaru User

Psikolojik bir deneyin kobaylarıyız galiba...

OLD_Darko-92BİT ve _Zeronix_ bunu beğendi.
  6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı düzenledim
    Bot banlamaları merkez ekip tarafından yapılmaktadır. Biz türkiye takımı olarak herhangi bir şey yapmaya yetkimiz yoktur. Ayrıca bun dediklerime reset de dahildir. Türkiye takımında Takım Liderimde dahil kimsede sunuculara reset atma yetkisi yoktur.

@Kapıduvar

Oyunda herhangi bir şekilde kapanış, çökuş, iflas artık aklınıza hangi uygun kelime gelirse gelsin böyle bir şey söz konusu değildir. Eğer olsaydı Takımlar tüm desteklerini sunuculardan çeker ve hiçbir şekilde sizlerin sorularına cevap vermezdi.

İyi Forumlar.

7. seyfo123

seyfo123 User

ewt dugru söylüyorsun bize resmen kapı duvar nasıl bir merkez ekibiniz varsa hiç bir şeye yardımcı olamıyor veya olmuyor kendimiz yazıp kendimiz okuyoruz bakın saat kac oldu oyuna giremiyoruz aldıgımız destekler yüyelikler hep boşa gidiyor sende haklısın diyorsunki benim adım hıdır elimden gelen budur benimde kusura bakmayın merkez ekibinizden bi cacık olmaz kardeşim şunudamı yapamıyorsunuz verin merkez ekibinin adresini siz yapamıyorsunuz biz oyuncu olarak onları topa tutalım saygılar