Aktarma Sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BALYUMRUK tarafından 19 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Tartarusla Goliath gemileri arası aktarma olsunmu

1. Evet

62,5%
  2. Hayır

37,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BALYUMRUK

BALYUMRUK User

Arkadaşlar bildiğiniz üzere tartarusun goliathtan tek farkı 1 lazer eksik olması tartarustan goliatha geçerken konfi dizmek çok zor geliyor bence tartarus la goli arası aktarma sistemi çıkması lazım aradaki 1 lazer ise elle düzeltilir çabucak

anakin5555 bunu beğendi.
  2. Aynı şeyi Surgeon içinde söyledik. Bana kalırsa Aktarma zırvalığı hiç gelmemeliydi son derece saçma olmuş ve hala düzeltilebilir bi durum...

azrail_melek_oğlu_ bunu beğendi.
  3. BALYUMRUK

BALYUMRUK User

bence aktarma gayet mantıklı ve hoş bir fikir sadece geliştirilmesi lazım

4. Bi tasarım değişiyosun al sana aktarma. Dolayısızla mantıksız ve saçma bir fikir sadece eski hangar sisteminin getirilmesi lazım

azrail_melek_oğlu_ bunu beğendi.
  5. anakin5555

anakin5555 User

iyi +1

BALYUMRUK ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. BALYUMRUK

BALYUMRUK User

tabi o konuda haklısın eğer eski hangar sistemi gelirse aktarma sisteminin pek bir anlamı kalmaz ancak bu pek mümkün değil gibi şu saatten sonra buna alışıp enazından aktarma sisteminin geliştirilmesini sağlayabiliriz

7. Aktarma sistemi kadar saçma bir yenilik görmedim ben. Daha önce tek tıkla tasarımlar arası geçiş yapıyorduk. Ayrıca oyundaki hızlı slot çubukları sabit kalıyordu. Şimdi ise her aktarma yaptığında hızlı slot çubukları ayarlaman tekrar dizmen gerekiyor. ZAMAN KAYBINDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL.

..*ߨ$$™MДHØД*.. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.