Alacak Verilmedi !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-SynTaxErroR-* tarafından 31 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamın aleyküm kolay gelsin herkese iyi oyunlar. Ben alışverişten '' Citadel Elite'' ye alınmayacak kadar ucuz bir para yani ''2.000.000'' crediye aldım ancak alacağım verilmedi. Defalarca supportta mesaj attım ve böyle bir credi basmanız mevcut değildir diye geri dönüş yaptılar ne 2.000.000 credimi alabildim ne de gemiyi sizce ben ne yapıyım sövüyüm mü bekliyim mi?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ekim 2014
  2. TheMaster

TheMaster User

Citadel Eliteyi Kullanabilmek için
    Hangarınızda Yerleşmiş Citadel Gemisi Bulunmalıdır.

3. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

hangarınızda çitadel gemisi varsa kullanabilirsiniz siz şu an tasarım almışsınız

iyi forumlar

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Üyelerin link paylaşması yasaktır.Bu nedenle resiminizi link olarak değil , Resim ekleme butonuna basarak resim olarak konuya ilave ediniz

Mesajıma Nasıl Resim Eklerim isimli konuyu inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz

İkinci olarak Aldığınız , Citadel Elite , Citadel gemisi değildir.Citadel gemisine ait bir tasarımdır.

"Citadel Elite
    Düşmanlarına % 5 ekstra hasarla dehşet saç, bu tasarım koruma yeteneğinin ve ateşi çek yeteneğinin sürelerini % 50 artırır, güçlendir yeteneğini % 25 ve seyahat yeteneğini % 15 azaltır. Citadel'ını uçan kaleye dönüştür!"

Eğer hangarınız da Citadel gemisi yok ise bu tasarımı kullanamazsınız

Keyifli Forumlar

polatalemdar311 bunu beğendi.
  5. yok bende de bir ara öyle olmuştukamuflaj cpu cre bastım mesajda kazandın dedı ama creler gerı döndu ve kamuflaj cpuyu goremedım nasıl olur bu ??

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sanırım konuya gerekli cevaplar verilmiş

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.