Alamadığım ebedi kapı kristal ödülü

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve tryhardD tarafından 8 Şubat 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. tryhardD

tryhardD User

Gece 12 dolaylarında ebedi kapıda dalga 255'i geçip patladığımda almam gereken 9000 kristali oyun vermedi, seyir defterimde de yazmıyor. Supporta yazdım dönen de yok? Sırf sıkıntı çıkmasın kendileri seyir defterini açtıkları gibi görsünler diye oyunu da ellemiyorum. Acaba bu sefer problemi çözecekler mi yoksa yetkimiz yok diyip kestirip atacaklar mı merakla da bekliyorum...

2. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Konu ile alakalı geri dönüş beklemekteyiz. Seyir defterinizden tam olarak hangi dalga üzerinde imha edildiğiniz veya 255. Dalgayı tamamlayarak imha edildiğiniz gözükmemektedir. Görünen üzerine sorun olarak gözükmemektedir.
    Ancak ufak kayıt incelemesine bakıldığında size geri dönüş yapılacaktır. Biletlerin 2 iş günü sürdüğünü hatırlatmak isteriz.

Önemli: Öldüğünde, yalnızca tamamladığın en son dalganın gösterilen ödülünü alırsın (ölmeden önce tamamladığın tüm dalgaların ödüllerini değil). Bunun anlamı 50. dalgayı tamamladıysanız ve 51. dalgada ölürseniz, 50 dalgasının ödüllerini alacaksınız.

İyi Forumlar.

Son düzenlenen: 8 Şubat 2022
  3. tryhardD

tryhardD User

Daha önce de kapıyı yaptım, biliyorum patladığım dalga seyirde yazmıyor ancak attendlerden aldığım ödüller üzerinden (rinusk ve iz) kaçıncı dalgaları geçtiğimi tahmin edebilirsiniz. Mordonlarda ölmüş olmamdan da yeni dalga serisine geçtiğimi de tahmin edebilirsiniz. Ve daha önceleri ebedi kapı sıralamaları için de kapıyı yaptığımda ve bu dalgada intihar ettiğimde dalga 257'de ölmüş olarak gösteriyor ki dalga 255'in üstünde yani 9000 kristal için yeterli. Daha önceleri de oyun ekranına düşmesi zaman alıyordu ama seyir defterinde gözüküyordu önceki yaptığım kapıda da seyir defterine ödülü aldığım yazmış. Bu dalgalara çıkmak bu kadar sorunlu bir oyunda ne kolay ne de ucuz. Sizce hakkımı talep etmek dışında ne yapabilirim seyir defterine düşmüş olsa bu işi fazla da irdelemezdim ama o kadar uğraş cephane boşa gitmiş olacak... Ayrıca gece oyunun halini de girdiyseniz biliyorsunuzdur her zamanki gibi lagdan geçilmiyordu ayrıca şüphelendiren durum da bu...

kaptan34 bunu beğendi.