Aldığım Ceza Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yaman_7298 tarafından 2 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. yaman_7298

yaman_7298 User

@Artemis umarım bu metini görürsün ve dikkate alırsın, ben yıllardır bu oyunu oynayan bir oyuncuyum ve daha bugün bir gemim ban yedi ve geminin ban yeme sebebi puşing olarak gözüküyor (ERROR:98) fakat şöyle bir problem var gemi son 1 ay'ı aşkın süredir ne gemi ne yaratık kesti gemiye dün girdim çıktım ve gemi ban yedi bu nasıl iş hangi hakla ban atılıyor bu gemilere!!

•EFSANE•[0065] bunu beğendi.
  2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Başlığınızı gerekli bölüme taşıdım ve konu başlığını daha uygun şekilde düzenledim.

Öncelikle sevgili Adminimiz görevi bırakmış olup, bahsettiğiniz sorun ile ilgili bir alakası olmadığını belirtmek isterim. Yaşadığınız durum hakkında net yorum yapmam maalesef ki mümkün değildir. Net bir cevap için Sevgili Support ekibimiz ile iletişime geçerseniz gerekli cevapları alabilirsiniz.

İyi Forumlar.