Aldığım Pusat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .кαяαвαѕαη. tarafından 23 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu gün Çok hevesli bir şekilde pusat aldım fakat hevesim kursağımda kaldı
    çok hızlı dediler hızı spearhead la aynı 588 Kalkanı Çok düşük ve 16 tane lazer slot yeri olmasına rağmen goliath dan az vuruyor goli Centaurla x1 Sepromsuz 5k atıyorum Pusatla 4200 4000 4700

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Almadan önce araştırma yapmalıydınız.Zaten özellikleri verilmişti.Buna göre bir hesaplama yapıp değerlendirme yapabilirdiniz.

İyi forumlar

3. Bende almak istiyorum fakat Dp az diyorlar acaba herculesleri 10 yaptıktan sonra dp %20 artış gösteriyor mu bu tasarımda_?

4. Merhabalar;

Evet darbe puanı artıyor herkül+%20 güçlendirici+arge+kalp uçuş düzeni=320bin darbe puanı :).

İyi forumlar.

5. teşekkür ederim modum :)

6. CAREMELA_

CAREMELA_ User

benim pusat var 210 kalp ile darbe puanı 35 argem var neden 320 bin olmuyor acaba

7. pusat tasaımından memnunmusun acaba kardeşim? sence almalımıyım

8. Merhaba ,

Oyunculardan elinde Pusat olan ve kullananların yardım edebilmesi için konuyu uygun bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

9. pusatın hız ambar genişliği nerde yazıyor sayın modum bulamıyorum forumda warsa link koyarmısın ambarı merak ettim :d dükkanda diğer gemilerdeki gib yazmıyorda.

10. Merhaba ,

Şu anda standart bilgiler mevcut değil. Forumdaki tasarımlar konusuna eklememiz gerekiyor merkezden istedik bekliyoruz.

İyi forumlar.

11. teşekkür ederim modum bende bi saattir bulamadım :d zatenb

12. senberk99

senberk99 User

bence pusatın hem görünümü hem de özellikleri hiç güzel değil şimşek 10lazer slotu olsa da bin basar pusata keşke farklı bir vega tasarımı yapsaydı darkorbit yani şimşek gibi güzel görünen ve 16lazer slotu olan mesela ??

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.