Alfa Beta Gama Kaç GG Açılır?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ĜĕœΚuŞu tarafından 15 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar sorum belli konu başlığındaki.
    Bu 3 Kapı kaç gg'ye açılır?
    Alfa 18/34 Beta 37/48 Gama 78/82

2. Söylemesi zor. Kapılar 3 lü kapı. Ben gammanın son gg si için 500 gg bastığımı biliyorum. Tahminen 700-1000 gg de açılır.

3. تأثير

تأثير User

0 dan baslayarak acmak 3000-4000 gg tutuyor. Sonlara dogru 300 ggde 6-8 parca veriyor genelde

4. gerçekten çok değişkendir alfaya son 3 parça kaldıgında 0dan betayı açıp alfaya parça bulamadığımı bilirim o kapı resmen inatlaştı benle son 3 parça için neredeyse 2000 gg harcamışımdır beta açıldı gamada 50den fazla parça çıktı gelmedi en son %60 indirimde açtım onu

nail1454 bunu beğendi.
  5. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Bu konuda kessin birşey söylemeyiz tamamıyla şansınıza kalmış bir durum.

Keyifli forumlar.

6. Arkadaşlar cm olsam direk kiliti basarım konuya.Bunlar şans işi artık hala soruyor musunuz :)

nail1454 bunu beğendi.
  7. Şans işi tamam da illa ki ortalama bir gg vardır mutlaka oyuncuların tecrübelerinden yararlanmak lazım. Burası forumun yardım bölümü unutma.

8. nail1454

nail1454 User

Alfaya 3, betaya 6 varken 1600 gg basıp yanlızca 3 beta 1 de gama çıkartabildim, bırakıp zeta ya döndüm, 1400 gg ile zetayı açtım arada bir iki tanede alfa gurubuna bastım, beta tamamlandı, 6 gama açıldı, 1 de alfa açıldı. Şu anda alfa beta açık gamayada 11 daha bulmam gerekiyor 4300 gg den sonra hesabı bıraktım ama rahat 5000 i bulmuştur ve daha gama ortada yok. İyi kötü bir fikrin olmuştur oran varsa sen hesapla :) kolay gelsin.

9. 3 alfa 2 beta 1 gama oyle gider :)
    ona gore hesap yap kardeşim :)

10. Teşekkürler cevap için.
    Konu kilitlenebilir.

11. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.