Alfa beta gama ödülleri hkda

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 6 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. prometheus yeni silah topu almam için bolca yeşil ganimet anahtarına ihtiyacım var.

Alfa beta ve gama kapılarından eskiden anahtar geliyordu şuan gelmiyor mu? Çünkü S.S.S kısmında alfa beta ödüllerine baktım ganimet anahtarı yazmıyor.Artık vermiyor mu yoksa yazmayı mı unuttular?

Ayrıca prometheus nasıl hızlı bir şekilde kasabilirim yön gösterebilecek biri var mı? Şuan bilgi topluyorum.

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

İlgili s.s.s'de de belirtildiği gibi ödüller arasında ganimet anahtarı bulunmamaktadır. Prometheus lazeri için gerekli anahtarı Zeta Kapısı yaparak kasabilirsiniz, en azından ben o şekilde yapıyorum. :) Rinuks için ise İmpulse kesmeyi deneyebilirsiniz, en düşük cana sahip npc olduğu için tek kişi rahatlıkla kesebiliyor ve seri bir şekilde rinuks kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

polatalemdar311 bunu beğendi.
  3. Peki Smod'um alfa beta gama eskiden veriyordu yani ben öyle hatırlıyorum eskiden var mıydı?

Zeta kapısı çok parça istiyor :eek: en iyisi hades gibi gözüküyor.

Rinuks için dediğiniz gibi impulse keseceğim diğerlerinin canı fenaaa (shock)

Labirent bunu beğendi.
  4. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Maalesef yoktur :( Ancak hades kapısını seri bir şekilde yaparsanız hafta sonu anahtar biriktirebilirsiniz. Ancak yinede en çok anahtar veren kapı Zeta Kapısı dır :)

İyi forumlar

polatalemdar311 bunu beğendi.
  5. Konu kilitlenebilir.

6. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.