Alfa Beta Gama Ödülleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 28 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Alfa beta ve gama kapısından çıkan ödülleri Açıklamalar/Sözlük bölümünde bulamadım.

Acaba gözümden mi kaçtı?

Yani başlayanlar bölümünde buldum.

Konunun ismi tüm kapılar ve verdikleri ödüller bunu Açıklamar/Sözlük bölümünde daha uygun gibi.

2. Merhaba ,

Her kapı için konu hazırlanıp Açıklamalar/Sözlük bölümüne öyle konu açılacak. Şu an için genel bilgi açısından açıldı.

Tüm Kapılar Ve Verdikleri Ödüller

İyi forumlar.

3. Kıyamet SMod'um bu konu güncel mi?

Alfa beta gama kapısının verdiği ödüller doğru mu yoksa eski mi? Aklımda belki korsan kutusu da çıkabilme ihtimali varmış gibi geliyor.

Not : Açıklamalar/Sözlük Bölümünde Gemiler ve Gemi Tasarımları Hakkında Geniş Bilgi konu altında
    mesela bu eski.Artık açık artırmada var.

4. Merhaba ,

Kapı ödülleri değişmedi yani onlar doğrudur. Diğer dediğiniz kısımlara ekleme yapıp düzelttim.

İyi forumlar.

5. Hayır Tasarım gemilerini korsan kutularından vega uriylede alabilirsin .. iyi forumlar

6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gereklı bılgı verılmış kılıtlenmesı uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.