alfa beta gama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MAKİNİST tarafından 26 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MAKİNİST

MAKİNİST User

220bin uriye alfa beta acılırmı

2. Uri harcama gg yap 5-3 de uri kalsin derim...

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlıyanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi forumlar

4. senberk99

senberk99 User

220 bin uriye 2200 gg alirsin acilacagini dusunuyorum gamma belki 70 de kalir ama sakin uri ile yapma birak 5-3 te peti 3 lv hammaddeci var bende 3.30 saatte 200 gg yapiyo sende toplasan 1.30/2 saatte 200 gg yaparsin gunde 3 kere yapsan 4 gunde olur hemm de urin gitmemis olur

5. MAKİNİST

MAKİNİST User

vip ve indirim var uriyle acmak daha mantıklı

6. capcalm

capcalm User

Merhaba

Arkadasim kapiyi kapi yapmak icin yapmayi dusunuyosan yap ama kapiyi x4 tp sp uri icin yapmayi dusunuyor isen yapmaaa 220k uriye daha cok ihtiyacin olan itemleri elde et kapi acmak basit sey

7. MAKİNİST

MAKİNİST User

x4 için yapacağım gemi durumu gayet iyi durumda 20 lf4 irisler 16 lvl

8. capcalm

capcalm User

Merhaba

220k uriye rb-214 lazerinden aliniz diyecektim lakin vazgectim max 62k civari alinabiliyormus .Kapilarinizi yapiniz gelen uriler ile lf4 lerinizi gelistirebilirsiniz yada yine kapi acmak icin kullanabilirsin o konuda karar sizin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.