Alfa Beta Gamma 2

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Mavi_ßey-..│•√s•│ tarafından 30 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Alfa 25/34
    Beta 39/48
    Gamma 74/82

Hepsi toplam kaç gg ye açılır ( edit : iman gücüyle az önce gammaya bastım 10 enerji 5 çarpan çıktı kullandım 5 gamma geldi 74 oldu :D )

2. 1000 filan :D

3. o kadar çokmu yav :(

güncel

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 May 2014
  4. tiaremy94

tiaremy94 User

Benim de aynıydı parçalar fakat gamma 77-82'ydi. 1000 gg ile 81-82 oldu sadece 1 parça bulmak için 30k uri bastım sinirden :D ama alpha ve beta sanırım 800'e açılmıştı ama emin değilim hatırlayamıyorum

5. sağolasın kardeşim o zaman ben 1000 gg basıyım :D peki kaçlı bastın

Kardeşim sence gittigim yol doğrumu ? Gemim goli 5 LF4 8 iris+apis full havoc+1 herkül full lf3 full kalkan vs geliştirmeler irislerin 2 si 16 diğerleri karışık... 28 arge kalp uçuş düzeni var. Şimdi ben kafayı zeusa taktım (13parça..660.000 uri) hem zeta yapıp uri biriktircem hemde gelen kutuları (zeus gününe kadar 2 zeta yapıyorum buda 50 kutu oluyor) briktirip zeusda açcam ve ortada buluşcaklar :D zaten alfa beta gamma dan hazırda 150 k var :D sence doğrumu

birde şu anda 100.000 urim var

6. tiaremy94

tiaremy94 User

Ben senin yerinde olsam 2 seçeneğım olurdu; zeusu inşa etmek ve droitlerin hepsini 16 level yapmak. Zaten zeus'u inşa ederken birkaç lf4 daha çıkartırsın sonra kapı yaparak havoç ve lf4 tamamlayabilirsin. Argen şuanlık bekleyebilir ama ileride 36 veya 46'ya tammalayabilirsin.

Buarada ben 5 ve 10'lu basmıştım parça çıkmadığı zamanlar 5-10 dakika bekleyip tekrar basmıştım veya sayfayı yenilemiştim.

7. lf4 şansum az benim sanırım :( zaten 150 - 200 kutu açtım 10 parça zeus 0 lf4 :)şimdi zetaya devammı ediyim yoksa alfa beta gammayı açıptamı daha sonra zetayamı bassam

birde sence biriktiripdemi basayım 1000 gg yi yoksa 200 gg topladım basıyım o şeklidemi

8. tiaremy94

tiaremy94 User

Ben ilk önce alpha beta, gamma'yı açmıştım bundan sonra da yapacağımı sanmıyorum sanırım onları :D Biriktirip basmak daha mantıklı 200'de çıkmaz 201'de çıkar mesela. Buarada az çıkmış sanki zeus parçaları zeus gününde mi açtın?

9. Evet zeus gününde açtım. O zaman biriktirip açayım ama çokta sabırsızımdır 500 de dayanamaıp basabilirim :) İlgilendiğin için sağol :) (Bu arada alpa beta ve gammayı elbet bir gün yapacaksın kronos için) :)

Oysa herkes çok iyi açmışsın zeusu diyor ama bilmem 51 kutuda kaç zeus çıkar sence zeus günüde

10. tiaremy94

tiaremy94 User

Hiç bi fikrim yok bende apis bile yok :D

11. durum vahim :D

Kardeşim dayanamayıp 470 gg yi bastım alpha açıldı :) beta 41/48 gamma 75/82 oldu :) sence iyimi ? (alphayı bekletiyorum çarpan için iyimi yapıyorum ? )

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.