Alfa Beta Gamma açmak

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by FALLEN●ANGEL, Jul 22, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Yayından kod alabildim.

Geçen sefer olduğu gibi yine bitene kadar zeta dönmeyi planlıyordum ama aklıma alfa beta gamma girdi.

25 uri basıyorum. yani %75 indirim var.

ABG bütün parçaları sıfır. kaç uridiuma açarım?

600 bin uridiuma açılırlar mı? alfa bu sırada 1 adet açılır mı?
    edit: 600 bin uridium dediğim indirimsiz. Yani indirimli 150 bin uridium basınca şu an o uridiuma denk geliyor.

ABG ile alakam olmadığı için bu konuda bilgisizim :)

2. zorask

zorask User

Kaç gg açılacakları söylemek cok zor ama 1 gamma açılana kadar en az 3-4 alfa 2-3 beta açarsın :)

FALLEN●ANGEL likes this.
  3. Ortalama bi cevapta mı verilmez yani :)

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

max.100-120 bin arasi acilir.belki gama acilana kadar 2 alfa yada 2 beta acilir.1 gg 25 uri indirimle kar saglanir.gelen uri ile devam ederseniz dahada karli olacaktir.

FALLEN●ANGEL likes this.
  5. 120 bin uridiuma 2 alfa 2 beta 2 gamma açtım. Cevaplar için teşekkür ederim. 120 binde bile kar yapmış oldum ama korka korka bastım :)

ÈrroR_™ likes this.
  6. aynı uridiuma 1 tane alfa actım bunası bi şanstır ya :)
    Kod oldugunu yeni gördüm :) kusuruma bakma ben 55 uri ile actım :D 25 uri ise abg dönerek yarına kadar 500k dan fazla uri kasabilceni düşünüyorum tabi ne kadar yaptıgına baglıda istedigin kadar şanssız ol her türlü fazlasıyla kar saglıcaksın :)

FALLEN●ANGEL likes this.
  7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

:)kolay gelsin.eger 3 kapidan herhangi biri 2 tane acildiginda durup kapilari tamamlayip acmaya devam etseydiniz cok daha kar edecektiniz.birdahakine oyle yapmanizi tavsiye ederim.bu rakami oranti ile 1 gg kac uri ise ortalama hesap edersiniz artik acarken.bol sans.

FALLEN●ANGEL likes this.
  8. Teşekkürler. Tavsiyenize şu kapılar bitince uyup arada ki farka göre devap edeceğim :) Ben Alfa açılınca haritaya koyup basmaya devam ettim. Beta'da aynı şekilde :) Sadece gamma açılınca durdum :)
    Muhtemelen benim indirim olduğundandır. yoksa aynı şanssızlık bende de var :)

ÈrroR_™ likes this.
  9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

evet ,acilanlari harita yerlestirip 3 kapidan herhangi biri 2.yi acinca durup, tum kapilari bitirip, yeniden acmaya baslamak.hepsinden 2 ser acmak kar degil,digerlerinin parcasi gelmeyecegi icin birdaha ki döngüyü engelliyor,anlatabildim umarim ama indirim bitmesine cok az zaman kala anca, tum kapilari 2 ser acabilirsiniz cunku indiriminiz cok iyi, kacmaz firsat.boylece donebildiginiz kadar donun.sansiniz bol olsun.

FALLEN●ANGEL likes this.
  10. Tecrübeleriniz için teşekkürler. Fazlasıyla yardımcı oluyorsunuz. Keşke geçen sefer de hep zeta dönmek yerine yine böyle yapsaydım :)

Tekrar teşekkürler

ÈrroR_™ likes this.
  11. Aliens

Aliens User

100.000 Uridium en fazla. Alacağın miktarda 312.000 Uridium. Zeta kesinlikle dönmemen gerek. Ayrıca etkinlikte var. Tekrardan konuya dönersek en fazla 100.000 Uridium'a 6 kapı da açılır. Yani en azından ben normal kodsuz gg indirminde 45 Uridium ile 150.000 (Max değer) Uridium'a açıyorum.

FALLEN●ANGEL likes this.
  12. 2 alfa - beta 1 gamma 120 bine patladı :) bende şans yok biliyorsun :)

@ÈrroR_™

Yukarıda 2 gamma yazmışım kusura bakma 1 gamma. hatalı yazmışım :/

ÈrroR_™ likes this.
  13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

herkes senmi Apollo :D sendeki sans kimsede yok biliyoruz:D ustelik 24 saati var ne kassa kar:) max soyle genele gore. +- fark olabilir.

FALLEN●ANGEL likes this.
  14. Aliens

Aliens User

Doğru diyorsun. Ben olmak zor iş. Max değer 150.000. Üzerine çıkarsan artık kendini yüksek bir yerden at. :)
    Mesajını şimdi gördüm. Gerçekten berbatsın. Ben olacaktım o anda. Ah, şartlar işte...

FALLEN●ANGEL and ÈrroR_™ like this.
  15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

tamam ondan dedim 2 gama acmak kar getirmez cunku,oyalamayalim donebildigin kadar ,kar insallah:)

FALLEN●ANGEL likes this.
  16. Dedim ya sana discord'da; benden alıp sana vermişler şansı. Hakkımı yiyorsun.

Estagfrullah ne oyalaması :) teşekkürler :)

ÈrroR_™ likes this.
  17. Aliens

Aliens User

Üzgünüm, Allah vergisi. :D

FALLEN●ANGEL likes this.
  18. 200k uriye 2 alpha 2 beta 1 gamma açtım ama 1 gg55 den basarak

19. Aliens

Aliens User

Yinede bana göre 20-30.000 Uridium zarardasınız.(1 gammada açılmamış, onunla 108.000 Uridium yapıyor.) Lakin genele göre iyi bir miktar. Aldığınız Uridium 234.000 (yaklaşık) Uridium. Buda 34.000 Uridium kar demek. Ancak 170.000 Uridium'a bence en az 100.000 Uridium kar edilebilmeli. Çünkü ben o fiyata 6 kapı (2x ABG) açıyorum. Buda 312.000 (yaklaşık) Uridium eder. Buradan karım da 142.000 Uridium oluyor. Allah bereket versin. :)

20. ben %20 indirim gelmedigi takdirde abg den zarar ediyorum sende nası bi şans varsa valla bizden alıp sana vermişler bütün şansları

Thread Status:
Not open for further replies.