Alfa Beta Gamma açmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FALLEN●ANGEL tarafından 22 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

toplamda %75 indirim ile ne kadar ile basladiniz ,nasil bitti ,kar nedir gibisinden ,bilgi paylasirsaniz indirim kodu ile kapi donceklere de ornek olur.eger isterseniz tabi:)

2. Aliens

Aliens User

Ben oyuna dönüp kod kullanırsam sana özellikle paylaşacağım. :)

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

sen paylasma psikolojisini bozuyon forumun :D

4. Aliens

Aliens User

Amacım o zaten. :D Hepinizin psikolojisini bozacağım. :D Eylül ayına kadar bekleyin sadece. :D Aslında o zaman da okullar açılacak, yine giremeyeceğim. :/ Sanırım bu gıdışle hiç giremeyeceğim. :D

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

okul daha onemli olsun :D okulda olsa gerci yetisirsin sen eminim:rolleyes:

6. Aliens

Aliens User

Yetişmesine yetışırım de fırsatım olmuyor ki. Ama ılk fırsatta gırıp bir terör estıreceğım. :D WIFI olsa telefondan da kapı yapardım da, WIFI bile yok. Gerçi artık telefonumun ışlemcı ıyıce öldü. Ekranda belli yerlerin dokunmatik çalışmıyor. Ondan bazı kelimeleri doğru yazamıyorum. Doğru yazılanlar t9 sayesinde oluyor.

7. Tabii :)

350 bin uridium ile başladım. Kodu saat 19:44 de kullandım. Arkasına sms ile bir indirim kendim çektim. Maksimum %75 olmasından dolayı 1 gg 25 uridiuma denk geldi. Hemen 2 zeta açtım, çünkü iki hafta önce hep zeta dönmüştüm. Zetada uri kazancı olmuyor ancak anahtar ve günlük dosyası güzel geliyordu. Ama dün aklıma takılıp forumda size sorarak Alfa beta gamma dönmeye karar verdim. Kapı parçaları sıfırdı ve sıfırdan başlayarak 120 bin uridiuma 2 alfa 2 beta 1 gamma açtım. Hep bu civarda 100-120 bin uridium arasına açtım kapıları. Şansım yoktur biraz :) Akşam iki tur döndüm ve 350 binden 550 bine çıkararak uyudum. Sabah 10 gibi kalkıp taktik değiştirdim. Alfa beta gamma basarken aynı kapıdan ikincisi açılırsa duruyor, haritada olanı yapıp diğerini haritaya yerleştirip öyle basıyordum arada fazladan 2 alfa 1 beta falan kar yapıyordum gamma açılana kadar. Bi kaç tur daha dönünce uridium 750 bini gördü. Sonra 10 parça kronos vardı onlar için madem açıyorum hepsinden ikişer açayım diyerek tüm kapılardan ikişer açtım. Kuiper dahil. Bazılarını açarken 10-15 bin uridium arasında zararım oldu,şansım yok işte :) sonuç olarak akşama indirim bitmeden bütün kapılarım açık ve hesapta 360 bin uridium vardı. Çok hızlı dönemedim. Hem nasıl açarım acemiydim. Gece uyudum falan. Bir daha kod alırsam canına okuyacağım kapıların :) şu an açık olanlar bitince 980 bine yakın uridium olacak. Kronos ile 1 milyonu geçer. Kuiper ın birisi de uridium verirse bal :) yani kısaca alfa beta gamma dönerek kar yapıp bütün kapıları açtım. 350 bin uridium vardı 650 bin uridium kar yaptım :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

24 saatte super olmus ,siz Apolloya bakmayin o istisna :D genelleme olarak harika,elinize ,emeginize saglik :)

FALLEN●ANGEL bunu beğendi.
  9. Sizinde fikrinize düşüncenize sağlık :) ben 300 bin uridiumu basarım şimdi şu açılır bu açılmaz zarar ederim elimde olan uridium da gider diye düşünüyordum. Cesaret verdiniz :) bir daha ki sefere sizden bekliyoruz daha iyisini :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ben hic indirim kodu almadim :)kendi capimda bazen 1 bazen 2 kapi gunluk donuyorum ufak kar +- zarar im oluyor idare ediyorum yani.oyundaki amacim bu :)24 saatte okadar kapi yapamam zaten:) bir bolum ,bir forum :D keyfim bu:)

11. Benimde oyun tarzımda genelde kristallon kesmekten ibare. Birde olursa böyle anları değerlendirmek. Toplanan bu uridium öylece kalacak çünkü baskın falan da yapmıyorum çift Rsb ihtiyacım da yok :) uridium çok olunca oyun isteğim artıyor hepsi o kadar :) başka bi amaç yok :)

Telefondayım akşama paylaşırım muhtemelen 7-8 defa kod kullandım :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

kapi donmek gercekten keyifli ,gelisme masraflari bitince birazda uri beyaz biriktirme basliyor tabi ve tarz haline geliyor,ic dıs savas coksa haritalarda kasilmak zor ise ideal oluyor ,indirim v.b etkinliklerlede buınuda bize secenek haline getirdiler,ben seviyorum kapilari:)

13. Bilgilerinizden yararlanmak güzel. Bunun için ayrıca teşekkür ederim :) birde meral ettiğim. Şu an 55uridium 1 gg. Kar yapılır mı bu durumda? :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  14. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

temin 120 ye 1 er abg acildi :) ( apollo yorum yapma :D) ama digerlerini zorlamadim ortalandı,bitirip tekrar bastigimda ortalama diyorum x carpandada gelirse +- % 5 kar zarar olabilir,bir partide 5 -10 uri kayipsa diger 3 lude 5-10 uri kar gibisinden.ama hep boyledir diyemem yinede. 1 gg 40 uride tabi daha karlı idi.

15. Benim iki hafta önce 25 uri basa basa zeta yaptığım gibi yani :) bi kapıda 5-6 bin kar yapıyorsam diğeri 5-6 bin fazlaya açılıp bana bir şey bırakmıyordu :) benim şans eksilerde o zaman denemiyorum :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  16. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

kappa zeta v.b kar bile getirmez normal indirimde ama eksikleri tamamlarken hep yaptik mecburen ki x2 katta yoktu:)abg uzun vadede surekli donunce neticede karli ,ondan zaten tamamlanmis gemiler abg donuyor:)

17. Bende boş boş %75 indirim varken en azından anahtar ve dosya veriyor diye zeta dönüp sevinmiştim meğerse zararın dibine vurmuşum :) 26 zeta yapmıştım. Bilsem yine abg dönerdim :) kappa zaten %75 indirimde bile her kapıda 15 bir civarında uridium zarar ettiriyor :) zeta stabilize, kar ve zarar yok. Ama bak yazıyorum buraya, bir daha kod alırsam yaktım canını abg :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  18. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

tecrube ederek ogreniyoruz zaten,anahtar v.b tabi karlı o kapilarda ama donmesi imkansiz kapilar, digeri uri getirisi ile zaten dosya sandik v.b alabilicegimiz icinde havoc herkul eksigide yoksa yine abg den yanayim.insallah kod alinda paylasin durumu:)

19. Bu cuma günü yine yayın olursa hızlı davranmaya çalışacağım, tabi gg indirimi de olursa :) mutlaka sende almalısın :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  20. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

hizli degilimdir :D belki cift kat gelir haftaya, temkinli olun:)bana bu indirimlerde kafi bos durmayalim maksat:)hem zamanlı olunca inadina aksilik ckıyor, net gidiyor v.s 1 haftalik olsa ozaman olabilir:D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.