Alfa Beta Gamma açmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FALLEN●ANGEL tarafından 22 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şu an yapacak bir şey yok 55 uri basarken kapı açmak istemiyorum o yüzden bıraktım :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. Aliens

Aliens User

Tabiiki de yorum yapacağım. :D Orta-kötü düzeyde ilerlemişsin.

Fallen soruna gelirsem, kesinlikle %55 indirimde kar yapılır. ABG ile yapmazsam muhakkak bir Kuiper açar, ödülünü alır ve 150.000 Uridium kar ederim. Ayrıca eksiklerin (Herkül-Havoc-LF-4) bittiyse kesinlikle senin için 5 kapı olmalı, ABG-Hades-Kuiper! Bunlardan başka kapı yapılmaz. Çok nadir durumlarda diğer Kapıları yaparım. Şuan benim hesabıma baksalar 2xABG, 2Xhades ve 2x Kuiper görürler. Çünkü başka kapı bana göre yok!

3. TEHLİKE

TEHLİKE User

abg yi kaç gg ye açıyorsunuz ortalama? Bende bir süre abg döneyim diyorum yalnız bende 1 gg = 70 uri :)

4. Aliens

Aliens User

Indirim çekmeden açma. Sana tavsiyem. Ayrıca benim yaptıklarımı yapma, çünkü ben biraz ballıyım. :D Hitaca tek bir sefer katıldım ondada bana 1.000.000 Uridium çıktı, gerisini sen düşün. :D Tavsiyem indirim çek, öyle birdaha sor.

5. TEHLİKE

TEHLİKE User

İndirim derken? %25 indirim paketi + %5 vip %30 o şekilde 70 uriye geliyor bende. Yayından kupon çıkarabileceğimi sanmıyorum bende o konuda şanssızım :) Şuan 1700 gg var 1 zeta açık son dalgada duruyor 2. zetada açılmak üzere gelen urileri ve kalan gg leri değerlendirmek istiyorum ama karar veremedim. Abg kar ettirecek gibi ise onları yapayım

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

puff:D duymak istemiyorum :D:) kendimce orta -iyi duzey diyorum :D kotu deme daha karlisi cikmiyor napayim okuyup ufluyecekmiyim:D
    kuiper de 1-2 kez verdi fazlada acip abg yi engellemek istemedim.taktik biliyorum diyorsan soyleyebilirsin o ayri :D
    su anda 1 gg 55 iste indirimde 120 ye abg actim o yazdigim sirada,bugun kapilar biraz cimri:)100-120 arasi degisiyor bazen daha fazla kesin birsey diyemeyecegim.1 er tane olarak dedim ama.az da olsa kar ediliyor.zaten cok kar etmeyi ummak hayal kirigi olur.1 turda hemen uri zengini olunmuyor ,zamanla surekli donerek harcama yapmadan kar edilebilinir seklinde diyebilirim abg icin.

7. TEHLİKE

TEHLİKE User

120 bin uri gg başı 55 uriden 2181 gg yapıyor. 2181gg 70 uriden 152k uri yapıyor. Kapılar ise toplam 159 bine yakın uri veriyor. Yani yaklaşık 100gg fark var arada 2281gg den sonrası (indirim paketi+vip) olan birini zarara sokuyor :) Sürekli böyle indirim beklemek gerekli sanırım. GG indirimi ayda kaç kez geliyor peki? Geçen ki gg indiriminde zetayı neredeyse 2700ggye açtım dedim daha indirim günü kapı açmam ama şimdi fikrimi değiştirdim. Ne yapsam bilemedim :)

8. Aliens

Aliens User

Hahaha. :D Haklısın, yinede çok kötü değil. Bak ortanın 'Kötusu'. :D Taktik değil ki, sadece şans! :D Anacım benı doğururken bir kazan bal yemiş o kadar. :D

9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

havoclar tam ise zeta birakin ozaman ,gg indirimi sagolsunlar cok fazlaca geliyor:D cogu kisi memnun kaldi devamda ediyorlar bu hafta cift kat yoktu haftaya gelebilir.zarar da olabilir kar da ,1 turda kar beklenmiyorda genel olarak surekli kapi yapinca azda olsa kar saglanabiliyor .
    hmm ortanin kotusu tamam, bu konuyu gormemen icin ne yapabilirim :Dillaki yorum yapacan :p taktik bal anladim :D bal yicem simdi oyle gircem kapilara :rolleyes:

10. Aliens

Aliens User

Ups! Sırrımı söyledim! Sakın bal yeme... Eee, şey, Heh! Bal yıyıp kapıya gırersen hazımsızlık yapar. Sonra hasta olursun. :( Şaka bir yana Sana nasıl kapı açılır ve kar edilir ıle ılgılı detaylı bir kurs vereceğim. Senin gibi değerli kışılerın kar etmesini canı gönülden ısterım.

11. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

olur tamam :D bir toplanti yapalim yeri zamani sen soyle :rolleyes:

12. Aliens

Aliens User

Yer: Discord, Zaman: Ne zaman girersen. :) Neyse, daha fazla buradan konuşmayalım. Arkadaşın konusunu çok kırlettım. Kendisinden özür diliyorum.

13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

tamam gelirim gunduz,hakikatten kusura bakmayin Fallen:D daldik oyle bir :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.