Alfa, Beta, Gamma gg ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TEHLİKE tarafından 22 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TEHLİKE

TEHLİKE User

Yakın zamanda açanlar bu kapıları ortalama kaç gg ye açtınız ?

2. OZKAMAN

OZKAMAN User

Selam! Onu kimse saymaz ki. Yüzlerce basıyorsun, hem ge günlerce, aylarca, aralıklarla. Yine de, ben 2 depo pala topladım ve Alfa ile Beta açmaya yetti. Gamma da açılmak üzre. Önceden yapılan parçalar da var tabi. Yani, 1000 dolayında enerji üçünü de açar sanırım.

3. 1000 gg ile üç kapıyı da açan birisi inandırıcı değil :)

Ben indirimsiz vipsiz yazmak gerekirse 400 bin civarına açıyorum. 4 bin gg ye denk geliyor. %75 indirimli olarak ise 100-110 bin uridium arasına denk geliyor.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. TEHLİKE

TEHLİKE User

Ben neredeyse 1 senedir hiç alfa beta gama kapısı yapmadım ondan sorayım dedim unuttum çünkü. %30 indirim ile zarar etmeyeceksem bende abg açayım diyorum :)

düzenleme: %30 indirim yani 1 gg = 70 uri denk geliyor şuanda kuponun %30u değil

5. 400 bine açıyorum dediğim gibi. Benden düşüğe açan çok, çünkü benim şanssızlığım meşhur :) ama %30 indirim bende olsa 400 üzerinden hesaplarsak 380 bin ediyor. Senin şansına hadi 350 bin diyelim. Bu uridium ile 2 alfa 2 beta 1 gamma açıldığını düşünürsek geri getirisi npc ödülleri dahil 225 bine yakın oluyor. Yani 125 bin içeride olursun :) kendin %25 indirim çekersen dengeler. Sanırım %70-75 olmadan kar beklemek zor gibi :)

6. Sadece Galaksi Enerjisinden hesaplarsak ortalama 2.500-4.000 arasıdır 3ünün açılması

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.