Alfa-Beta-Gamma Harcadığı Uridiumu Geri Verir Mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FastPick tarafından 30 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FastPick

FastPick User

Arkadaşlar ben biraz uridium kasıp Alfabetagamma dönecem bu hafta sonu.Niyetim bir kaç milyon ucb lazeri kasıp hafta içi o lazerle seprom beslemeli kristallon kesmek
    İndirm pakedi çekmeden uridiumu kapılara bassam kapı yaptığımda ödüllerle verdiğim uriyi geri kazanabilir miyim?
    Eğer olmuyorsa indirim satın alarak kazanabilir miyim?
    Sizce bu plan mantıklı mı?

2. Hayır abg dönerek harcadığınız uridiumu asla geri alamazsınız. Kapılardan karlı çıkmak istiyorsanız indirim paketi çekip seri bir şekilde hades dönmelisiniz. Kapılarınızı neredeyse bedava tutara açabilirsiniz :)

asifener1, carljhonson15 ve FastPick bunu beğendi.
  3. Merhaba,

Konunuzu uygun yere taşıdım , arkadaşlarımızın fikirleri doğrultusunda sohbetlerinize bu bölümden devam edebilirsiniz.
    Alfa,beta, gama kapılarını indirim paketi çekmeden yaparsanız kaybınız olabilir fakat indirim paketi çekerek sürekli kapı döndüğünüzde çok fazla kaybınız olacağını düşünmüyorum .

İyi forumlar dilerim..

FastPick bunu beğendi.
  4. FastPick

FastPick User

Anlıyorum cevaplarınız için teşekkürler konu kilitlenebilir

5. Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.