Alfa-beta-gamma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SORRYAGA tarafından 13 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SORRYAGA

SORRYAGA User

Alfa 25/34
    beta 38/48
    Gamma 64/82
    Şu anda 425 gg var.Katlayıcı ile günde 100 gg topluyorum ve 4 gün sonra 825 gg olunca bu üçlüye basacağım.825 gg ye bunlardan hangilerini açabilirim? Bu arada ben betayı ya da gammayı açmak istiyorum.

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,
    Bahsettiğinz kapılarda gg bastığınızda 3 kapıdan birisine düşme şansı var buna kesin şu kadara açılır diye net bir şey söylemekte mümkün değil tamamen şansa bağlıdır..

İyi Forumlar Dileriz.

3. senberk99

senberk99 User

kardeşim gerçekten net bişey söylenmez fakat ben betanın 42 alphanın 30 gammanın da 70 olacağı kanısındayım ama şansın varsa yoksa daha az da olabilir biraz da kapı açma şans işi mesela X6 çarpanı bi bassan alphana açılsa zaten 31 parça oluşur ama çıkmama ihtimali de var inşallah açılırlar ama benim söylediklerim ortalamaydı

4. Merhaba, Çarpanları birer birer kullanmanızı tavsiye ederim. Bunun için enerjiyi 5li 5li ya da 1li basmalısınız.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Şubat 2015
  5. SORRYAGA

SORRYAGA User

Madem net bir şey yok o zaman bende zeta açmaya çalışırım.Cevaplar için teşekkür ederim konu kilitlenebilir.....

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Darkorbit Forum Takımı olarak biz teşekkür ederiz.İyi oyunlar.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.