Alfa beta gamma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GURBETCI_GENCLER tarafından 2 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu 3 kapıyı devamlı yaparak indirim artı vip olmasıyla aç bitir aç bitir yaparak uri kasabilir miyim ?

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Eskiden yapabiliyorduk. Yakın zamanda denemedim. Diğer oyuncularımız fikirlerini yazarlar birazdan.

İyi forumlar.

3. Saatlwrsir kimse geri sönüş sağlamadı ben anlanadım bu işten birşey

4. 21jeriko21

21jeriko21 User

kasamazssın çünkü bu 3 kapıdan alacagın uri +kapılardaki yaratıklardan alacagın uri yaklaşık 140-150 uri eder bu uri ile 1 en iyi ihtimalle 1.5 kapı yapabilirsin geri dolayısıyla kökü zarar bu 3 kapı en zor çıkan kapılardır

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Şahsi denemelerimde bir çok kez uridiumdan kar ede bildim. Bazen ise zarar etdiğim bile oldu :D

Tahmini olarak 2 Gamma açana kadar 4-5 Beta, 5-6 Alfa da açılıyor. Eğer biraz şanslıysanız *50-100 k arası uridium kar edebilirsiniz.

Dipnot: Haftasonu Galaksi Kapısı indirimi, VİP paketi ve indirim avantej paketi ile birlikte olan durumdur.

İyi forumlar.

6. Bi kapıyı hep ekranda tutucam x1 haritasına indirmiycem hem cephane kasıcam hemde parça çıkarsa çarpanda katlayacak mantıklı değil mi sizce ?
    Ben bu kapıları phonex ile açıcam bide o can nano can dolduktan sonra % si değişiyor sistemin az çok biliyorsundur

DİPNOT:KARLI değilmiş denemeyin allahtan uri veya krediyle bir işim yok rahat rahat yiyebiliyorum ikisini de

Son düzenlenen: 2 Kasım 2018
  7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Örnek verirsek alfa kapısını açtınız ve atlamaya hazırla dediniz. İkinci olarak Beta kapısı açıldı ve onuda atlamaya hazırla dedik. Üçüncü olarak alfa kapısı tekrar açıldı. Bu durumda Galaksi Kapısı açmayı durdurun ve ilk açtığınız Alfa kapısını bitirin. Üçünce açtığınız Alfa kapısın atlmaya hazırla değin ve Galaksi Kapısı basmaya devam edin. Bu şekilde yapmanız bu 3 kapıdan kar etmeniz için en iyi yoldur.

Geminizin nano gövdesi kapı açarken fullenirse veya kapı açtıktan önce full durumda ise Galaksi dönüştürücüsendeki nano gövde çıkma yüzdesi Galaksi kapılarının çıkması yüzdesine eklenir.

İyi forumlar.

8. uzayl80

uzayl80 User

hiç girme öle işe direk zeta ac bitir ac bitir yap kapı başı 50 bin civarı uri garanti yani

9. Kardeşim zevk amaçlı sordum uri veya kredi ile işim yokki benim

KerimBaylar bunu beğendi.
  10. uzayl80

uzayl80 User

Bu 3 kapıyı devamlı yaparak indirim artı vip olmasıyla aç bitir aç bitir yaparak uri kasabilir miyim ?

zevk amaçlı için belirtmemişin uri kasabliymiyim sorusu sormusun bu senin yazdıgındır bende cevaben verdim cevabı ok

11. Tr kaçtasın kardeşim sen boş muhabbet yapma burda bana gemi full ne başlıkla açmamı bekliyorsun konuyu sen git havoc mu hercules mi ne full liyeceksen fulle burda konuyu saptırıp kimseye reklam yapma kendini

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen karşılıklı tartışmayı sonlandırın! Devamı halinde forum kurallarınca ceza uygulanacaktır.

İyi forumlar.

13. Görmüyor musunuz şov yapıyor ceza alacaksa bunun ceza alması gerek artist artist konuşmalar adam akıllı bi soru sorduk cubi dönerek zaten günde 150 k uri kasıyprum ben farklılık olsun istedim sordum sorduğumu pişman ettiler

14. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen sakin olun, uyarılarıma dikkate alın. Tartışma durumu devam ederse 2 tarafda ceza alır.

İyi forumlar.

15. Modum konuyu kitleyin siz en iyi

İyi çalışmalar size...

16. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.