Alfa beta gamma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GURBETCI_GENCLER tarafından 16 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba seprom beslemesini görev için hiçe sayıp sildim biriktirmek için gemiyle kutu topluyorum x4 ve x3 kasmak için abg kapılarını full kalkan kami ile yapacağım bunun için senitel mi yoksa venom mu tercih edersiniz şuan gamma açık durumda

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Geminiz yaratıkların toplu şekilde sıktığı zaman fazla hasara dayanamaz durumda ise Sentinel, dayanabilirseniz Venom alın. Venom yeteneği büyük yaratıkları kesmenizde ayrıca yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.

3. Bu arada halka da var venom tallon veya sibelonitlere dayanabilir mi sizce 2 konfide ağır olacak belki biri hafif ama droitler kalkan olur

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Kamikaze atacağınız konfinin biri full hız droitlerede full kalkan yapın. Halkanızda var ise bence dayanabilirsiniz.

Şöyle bir ihtimalde var, her kapıda zaten 5 hakkınız var. Venomu ve Sentineli de deneyin hangisiyle daha rahatsanız onu kullanın.

İyi forumlar.

5. Birde gamma açık hariraya yerleştirmedim alfa ve beta açışana kadar yerleştirmeyeyim dimi daha rahat parça sağlamak açısından

6. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Gama kapısını ana haritaya yerleştirmeden galaksi basar iseniz alfa ve betanın parça çıkma olasılığı artar yani alfa ve beta için çarpanlar sayesinde daha rahat kapı parçası elde edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Aralık 2018
  7. Sonra gamma yı yetleştirip alfa beta hazırda dururken gamma yı 2. Kez çıkarıp sonra diğer 2 sini tekrar yerleştireceğim anladığım kadarıyla sistem bu şekilde işliyor