ALFA-BETA-GAMMA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Mavi_ßey-..│•√s•│ tarafından 25 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Alfa 25/34
    Beta 39/48
    Gamma 69/82

Kaç gg ye açılır ORTALAMA tahmin ?

2. erenalp95

erenalp95 User

şans valla usta

3. tiaremy94

tiaremy94 User

Gamma 67-82'ydi benim 800 gg bastım açılmadı :D şuan 77-82.

4. şansızmışsın :D başka fikri olan ?

5. Şahsım olarak ben sürekli 100 lük basarm .. ve bu parçalara göre 1000 gg ile açılır düşünüyorum .. benm önerim 1000 gg den 800 ve ya istersen 900 tanesini 100 şeklinde bas kalanını tek tek .. veya arkadaşımın uyguladıgı yöntem var 5 li bas çarpan yükselince 100 bas ...

6. tiaremy94

tiaremy94 User

Açıkçası 100'lü basmayı önermiyorum ben sonuçta ilk ne çıkıyorsa çarpanı ona basıyor ve 100'lük basmanın ayırca bi mantığı yok. Bazıları şöyle yapıyor çarpan 5 olana kadar 5-10'lu basıyor, çarpan 6 olana kadar tek tek basıyor. çarpan x6 olunca Tamam'a tıklamayın bir tekli basın şahsen ben bu olayı 3 kere denedim 1'inde tuttu 6 kapı parçası geldi.

7. bn sürekli 10lu basarım arada 5li. ortalama 1000-1300gg arası açılır tamamen şans.

8. eyvallah sağolun fikirleriniz için :)

9. BonusRasta

BonusRasta User

Dün,
    alfa 32\34
    beta 41\48
    gamma 60\82
    şeklindeydi. 400 küsür enerji vardı 1500 pala daha toplayıp 517 enerjiydi sanırım tamamı öyle yaptım. 5'erli bastım. alfa hemen açıldı, beta 300 enerji varken 6x çıktı 1 parça kaldı, 115 enerjideyken betayıda açtım. O sırada gamma 66 parça oldu :D kalan enerjiyi basmadım gamma açılmaz diye.

Yani tahminen düşünürsek benim bir 500 daha enerji yapmam lazım. Toplayınca 1000 falan oluyor. En yüksek rakamı veriyorum sana.

10. tiaremy94

tiaremy94 User

İstersen kapılardan birini inşa etme çarpan çıkar

11. Sağolasın kardeşim .. Tiaremy94 peki alfa betayı açtım veya sadece alfayı açtım kapıyı ana haritaya koymasam diğer kapıları açmaya çalışırken çarpan olarakmı geri döner

Beyler peki gammayı yaparmıyım

gemi goli 9 iris full havoc 1 hercül 5 lf4 full lf3 full kalkan pet 15 level kami yok arge 28

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Nisan 2014
  12. BonusRasta

BonusRasta User

İkisini de inşa etmedim dediğin gibi yapmak için :)

Kami olsa daha hızlı yapardın ama böyle de yaparsın uzun sürer sadece. Canın azaldıkça uzaklaşır tamir olur geri dönersin. Bazıları npc'lerin etrafında dönüyor (ben yapamıyorum), bazıları belli bir şekilde geri çekilerek öldürüyor.

Zaten konfigürasyonu ayarlarsın yavaşa kalkan diroitlere silah doldurursun öyle ayarlarsın bir şekilde

önerimi senin için söylememiştim eleştirme hakkı sana ait değil ..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Nisan 2014
  13. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Enerji basarken 100 lük basmayı tavsiye etmiyorum 5 lik basarak ve her çıkan çarpanı değerlendirerek basabilirsiniz tahminimce 800 900 gg yeterli olacağını sanıyorum şansınız var ise belki o kadar gg de harcamadan açabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.