Alfa-Beta-Gamma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___________CAN tarafından 4 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba yine benzer bir konu ama sorum farklı. Yaklaşık 1750 gg bastım ( toplamda öncekilerle beraber )

alfa:33/34
    Beta:48/48 ( tamamlandı ama yerleştirmedim )
    Gamma: 72/82

Alfa ve gamma kaç gg ye açılır? x2 çarpanda hemen kullanıyorum alfa açılırsa onuda yerleştirmezsem gama dahamı hızlı açılır?

2. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

şansın varsa 20-30 ggde bile çıkar alpha ama gamma için biraz daha basman lazım.

___________CAN bunu beğendi.
  3. Teşekkür ederim. Galiba gamma açılana kadar alfa ve beta 2. kez açılmaz o yüzden açılan kapıları yerleştirmiyorum.

4. Şans işi :) 10 GG de bile çıkabilir.. 5'erli 5'erli basmayı deneyin :)

5. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Tekli basarak karşınıza çıkan çarpanları kullanabilirsiniz en az 100 GG yaparak şansınızı deneyebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

___________CAN bunu beğendi.
  6. Teşekkür ederim herkese.215 gg bastım.Tek tek basarak 50-60 gg civarında alfa açıldı. Sonra gamma için 100 gg attım. 6 gama parçası çıktı çarpanda gamada 78/82 oldu :)

Kapıları yerleştirmiyorum gama kolay açılsın diye sizce mantıklımı? Çünkü 4 gama parçası çıkana kadar alfa açılmaz heralde?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.