alfa kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -MÜHENDİSBEY- tarafından 7 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. elimde 8 irisli bir goli var ve irisler ile gemi fuul lf3 dolu kalkanlarda en iyisinden var alfa kapısına başladım devoda durdum gözüm kesmiyor sizce yapabilirmiyim acaba lazer olarak x1 kullanıyom bide eco10 kullanıyom roket atarla ortalama 4000 vuruyorum geminin iki kofisinide aynı ettim irisler iki konfidede lazerli alfanın geri kalan kısmını bu gemi ile yapabilirmiyim acaba bi taktik verseniz iyi olur hani :) cevapları sabırsızlıkla bekliyorum :)

2. Aliens

Aliens User

Bir konfigürasyonunuzu kamikaze 3 ve vipiniz varsa geminize full hız droitlerinize kalkan koyunuz. Ayrıca kalkanlarınızı seprom ile besleyiniz. Öteki tarafta ise gemiye full kalkan ve irislere de full lazer koyarsanız kapınızı çok rahat bir şekilde yaparsınız. Hatta bu gemiyle beta dahi yapabilirsiniz. İyi oyunlar dilerim.

3. ALPEREEN

ALPEREEN User

Merhaba kardeşim ben alfayı 5sene önce bigboy ile 2irisim 16lf3 ve 15bo2 ile yaptım senin yapman gereken ;
    1.konfi: gemiye jeneratör olarak 5kalkan 10hız irislere de 5kalkan 11lf3 bununla vurursun
    2.konfi: gemiye jeneratör olarak full hız irislere full kalkan koy bununla canın azaldığı zaman kaçıp tamir olabilirsin
    eğer serverin ucuzsa ya da credin varsa darbe ve kalkan güçlendiricisi al ticaretten rahat yaparsın
    Edit: apollo18 in dediği gibide yapabilirsin ama hızın az olduğu için hızlı yaratıklarda çok darbe alma riskin var

4. kamikazem falan bişiyim yok sadece o dediklerim var pet var ama daha bebek bişiyi yok sadece çöp topluyo yakın seviyeden o kadar vipde yok :( zati bundan önce apollo18 nin dediği gibiydi de devo yavaş ya o yüzden ikisinede kalkan koydum demim iki kalkan bitane kadar keser sonra kenarı kaçar doldururum kalkanları septomu kople unutmuşum ben :( teşekkürler :)

5. Aliens

Aliens User

Rica ederim. Bence Alpha için uğraşmayın. Sizin önceliğiniz Zeta olsun. Zeta gelişmenizde aşırı fayda sağlayacak bir kapıdır. İyi oyunlar.

6. ben okadar bilmiyom işde hem ben ele parada yatıramıyom oyuna ele vip falan alayım cansıkıntısından günde bi iki saat oynuyom işde daha alfa tamam oldu bakalım hangisiki tamam oldusa artık zaqti enerjide yok okadar kapılar için kendi çapımızda dolanıyoz ortada işde :) aha ölmeden sibelona kadar geldim bakalım kesebilcemmi sibelonları :)

bide şey sorayım bu kapıları direk uri ile aca biliyozmu hani enerji miz yok diyelim ozaman uri basıyoz ama sürekli parça çıkmıyor oda zarar oluto yani :) mesela uriyi verelim direk kapının parçalarını alalım yada direk kapıyı alalım ele olmuyomu olsa iyi olur aslında :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Şubat 2016
  7. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Öncelikle ard arda mesaj yazmak forum kurallarına göre yasaktır. İsterseniz galaksi kapılarını uridium ile de açabilirsiniz.1 Ekstra enerji eğer indiriminiz yoksa 100 uridiuma denk gelmektedir.

Keyifli forumlar.

8. özür bilmiyordum 1 enerji= 100 uri onu biliyomda ben şunu soruyom uri ile direk kapı parçası alamıyozmu onu diyom ben
    bide şunu sorayım alfa kapısında son seviyedeyim 2 kere öldüm buraya gelene kadar şimdi son seviyedede 7 tane düşmen kestim son hakkımla kapıya tekrar gidecem o kestiğim düşmanlarda tekrardan dirilecek 30 düşmanmı gelcek yoksam busefer 23 tane düşmanmı gelecek

9. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Malesef direk kapı parçası alamıyorsunuz.Alfa kapısında kestiğiniz npc tekrar çıkmayacaktır 7 tane kesmişseniz 23 tane gelecektir tekrar kapıya girdiğinizde.

Keyifli forumlar.

10. tamam teşekkür ederim bu iyi oldu gerçi yine obüçür canavarlar keser beni ama yinede bi şansımı deniyem bakem ne edecem cevapımıaldım konu kilitlemeye uygundur kilitleyiniz lütfen

11. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Konu oyuncunun isteği üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.