Alfa kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SORRYAGA tarafından 10 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SORRYAGA

SORRYAGA User

Alfa 22/34
    beta 18/48
    gamma 15/82

Bildiğiniz gibi alfa-beta-gamma 3 lü bir kapı ve birine enerji bastığımızda diğer kapılardan da parça çıkar.Ben alfaya bastığımda çoğu zaman diğer kapı parçaları daha fazla çıkıyor gibi geldi.Acaba alfa parçasının gelme ihtimalini arttırmanın bir yolu var mı yoksa işi kör talihe mi bırakıp alfa kapısına basmaya devam mı edeyim. :D

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bunun herhangi bir yolu yoktur. Tamamiyle şans işidir. Kalan parça sayısı azaldığında sistem aynı parça üretir ve bunlar çarpan olarak gelir. Diğer kapıların (Beta,Gamma) parça sayısı çok olduğundan daha çok ondan çıkıyormuş gibi gözükür ancak çarpanar çıkmış parçalardan geldiği için alphadan parça gelmiyor denilemez.

Keyifli Forumlar

3. skayra1

skayra1 User

diyelim alfa kapısı seçili iken 10 lu 100 lü aç enerjileri. carpan cıktıgında beta veya gama kapısını secip çarpanı 1 li enerjiyle dene. sonrasında tekrardan alfa veya beta kapısını seç devam et bence.ben o sekilde yapıyorum yuzde yüz başarılı olmasada ben bu sekilde iyi carpan cıkarıyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.