Alfa Kapısını yapabilir miyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ULTRA-STARFIGHTER tarafından 5 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bende alfa kapısı uzun süredir tamamlanmış bir şekilde bekliyordu. Şimdi ise kapıya gireyim mi girmeyim mi diye tereddütte kaldım.

Gemi: Goliath

5 İris 3 Flax

28 Lf3 Lazer, 15 Bo2 Kalkan , Full hız

11 Arge - 24 Kalın sıkmaya göre ilerliyorum.

Skylab Hepsi 20 Level

İrisi 8 e tamamlayınca ve pet alınca mı kapıya gireyim yoksa şimdi girsem mi ?

2. gir dönerek rahatca yaparsın

3. Merhaba ,

Eğer mesafeyi iyi ayarlayabilirseniz biraz dikkat ve sabır ile yapabilirsiniz. Girip bir deneyin eğer zorlanacak gibi olursanız zaten anlarsınız fakat dediğim gibi çok zorlamaz ama zaman alabilir.

İyi forumlar.

4. Hiç ölmedim. Sadece bu yaratıklar kaldı. Proteigleri nasıl bitireceğim ? Taktik verir misiniz ?
    80 Sibelonits
    16 Kristallons
    30 Protegits

5. protegitler sanırım 10 hız 5 kalkan koy ve elit sık konfi yi bi arkadaas solemişti ama hiç denemedim

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Zorlanacağınız yerler kristalonlardır diye düşünüyorum ve sibelonlarda biraz zaman alacaktır ama yapabilirsiniz diye düşünüyorum bana kalırsa biranda yapmayın bölüm bölüm yapabilirsiniz.

7. Sibelonlar bölümünü geçtim zaten... :D Proteiglerde zorlanacağımı düşünüyorum kaç tane hız koyup pro ile besleyeyim sizce ?

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Full hız koymalısınız ve yükleyebiliyorsanız 2000-3000 sarı taş olabilir.

9. Teşekkürler. :) Kapıyı bitirene kadar konum açık kalsa iyi olur. Takıldığım yerde yeni bir konu açmak yerine buradan sorup yardım alabilirim.

10. -onur5000-

-onur5000- User

Rahatça yaparsın tallonlar zamanını alır prolardada 5 kalkan 10 hız koy birde sarı taş artı x2 lazer ile yapabilirsin

11. beslemsiz yaprsın gir ben 16lf3 yaptım ama ben 4 iris spectrum gemisiydim kami 1 atıodum yaprsın talin kes kaçarak

12. Alfa kapısını başarıyla tamamladım. :D Beta için 8 parça kaldı, umarım en kısa zamanda o da açılır.

13. Merhaba ,

Sorunsuz tamamladığınız için sevindim. Başka bir durum yoksa konuyu kilitleyelim mi ?

İyi forumlar.

14. yılmaz sensin bak yılmaz harbi kandırıyosun sen ameliyat olmadın

15. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.