Alfa kapısının parçaları kaybolur mu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ccosmicc tarafından 29 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ccosmicc

ccosmicc User

Arkadaşlar ben üç kapıyı birden parçalarını tamamlayıp öyle bitirmek istiyorum.
    Alfa kapısını inşaa ettim, atlayışı hazırlaya tıklamadım, Alfayı bitirmeden Beta ve Gamma yı da inşaa etmek istiyorum.Simdi Beta ve Gamma yı tamamlamak için kullanacağım ggler Alfayı etkileyecek mi,bütün var olan parçalar yok olup baştan başlamaz degil mi?
    Konu yanlış yerdeyse özür dilerim.

2. hiç birşey olmaz. yapabilirsin

3. Merhaba ,

Alfa parçalarını tamamlayıp haritaya yerleştirmediyseniz ve enerji basmaya devam ederseniz birşey olmaz. Fakat daha mı iyidir yoksa daha mı kötüdür bilemiyorum.

İyi forumlar.

4. ccosmicc

ccosmicc User

İlk defa kapı yapıyoru, yanlış birşey yapıyım diye bi sorayım dedim :)Sorun yoksa öyle yapıcam, Beta ve Gamma parçalarını böyle daha kolay bulabilir miyim?

5. Merhaba ,

Daha önceden denemedim kapı parçalarını tamamlayınca genelde haritaya yerleştiririm uygun bir zamanda yaparım. :D

Şimdilik uygun yere alayım duruma göre kapatırız.

İyi forumlar.

6. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bence sen kapıyı yerleştir kardeşim sen beta yada gammayı açana kadar bir bakmışssın alpha 2 kere daha açılmış sen kapıyı yerleştirdikten sonra basmaya başla derim

7. bencede ben gama az kalmş alfa beta yaptım basmak istemiyorum :D

8. aynen alfayı aç gg basmaya devam et büyük ihtimalle 2. alfada gamadan önce açılmış olur

9. Eğer çok sanşlıyım diyorsan kapıyı yerleştirme çarpanları çok şanslı olanlar için ilaç gibi bir şey.

Eğer şansızsan yerleştir arkadaşların dediği gibi gamma vb. açılana kadar alfayı bir kez daha hatta 3. kez bile açabilirsin

10. ccosmicc

ccosmicc User

anlaşılan yanlış kapıları açmaya başlamışım,çok zor görünüyor. :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.