Alfayı yaparmıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kolyoz33 tarafından 24 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kolyoz33

kolyoz33 User

2 iris full lf3 7b02 goliyim alfa 29 parça 34k uri var bütün uriyi gg basıp kapıyı açsam bu gemiyle sizce yapabilirmiyim alfayı

2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Yapabilirsin.Sadece biraz uzun sürer.

3. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Kapıyı yapabilirsiniz fakat çok ciddi anlamda zamanınızı alır.

Yinede siz bilirsiniz,kapıyı bu ekipmanlarla da yapabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

4. kolyoz33

kolyoz33 User

ciddi zaman derken 1saat falanmı?

34k uri mi 29 parça olan alfaya bastım ve alfa açılmadı :mad::mad::mad::mad:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Şubat 2016
  5. SORRYAGA

SORRYAGA User

Alfa-beta-gamma kapıları birleşik kapılardır.Yani alfaya enerji basarken beta ya da gamma parçası da bulabilirsin.Bu yüzden açmak diğer kapılara göre daha zordur.4-5 gün önce 600 enerji bastım alfa 5,beta 4,gamma 22 parça buldum.

6. kolyoz33

kolyoz33 User

betanın 5 parçası kaldı hep gamma parçası geldi

7. Alfa başlı başına tek bir kapı olarak basılamıyor ne yazık ki alpha beta gamma kapıları bir üçlü gurup halinde kapı parçası vermekte şansınıza hangi kapı parçası denk gelirse bu yüzden alpha beta gamma kapılarında öyle 4 5 parca kaldı basıyım açılsın mantığı pek işe yaramaz çünkü sadece alpha değil beta ve gammadan da sizlere kapı parçası verebilir .. diğer kapılarda sadece bastığınız kapıdan parça alırsınız galaxy gate bölümünde bu 3 kapının birleşik olduğunu görebilirsiniz.

Örnek resim.

8. kolyoz33

kolyoz33 User

konu kapanabilir.

9. ZEHİR

ZEHİR User

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.