Aliens Kimdir?

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve Aliens tarafından 14 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ben oradayım da :D

2. Aliens

Aliens User

Bazı ışlerım ıçin buradayım. Kemer'deyım. Sen neredesin?

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

antalya ya selam olsun :)kaybolma:)

4. Aliens

Aliens User

Aşkolsun. :) Ben şapşik mıyım? :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

:D:D est.yani kalabaliktir falan :D iyi eylenceller :)

6. bende oralarda bir yerdeyim diyelim :D
    yanlız şunu demeliyim:
    çok yanıcaksın dostum.buralar çok sıcakk :confused:

7. Aliens

Aliens User

Evet, iğrenç bir yer burası! İşlerim olmasa bu iğrencin de ötesi yerde saniye durmam!
    Ne kalabalığı? :D Ortalık bomboş. o_O

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. iğrenç mi ? antalya candır :D
    ama sıcağı berbattır . öğlen dışarı çıkmak yürek ister.

9. Aliens

Aliens User

Vallahi İzmir'in yanında kötü. Hele ki aşırı gelişmiş bir ilçesindeyim. Aqua Parktan denize, termale, teleferiğe, 7 farklı hiper markete sahip sadece bulunduğum ilce ki bu özelliklerinin yarısı. Ve hepside evime aşırı yakın. Ondan burası tek cümle ile güzel gelmiyor.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. kemer taraflarındasın oraları çok bilmiyoum.
    ama burdaki rusu orda bulamassın :D

11. Aliens

Aliens User

Doğru, bizde İzmir'in meşhur kızları, İtalyan, Fransız, Japon vb. birçok millet var. :D İzmir biliyorsun ki türkiye ve dünyanın fuarcılık başkentlerinden. Ondan çok turist çekiyor. :D Ayrıca Çeşme Plajı da çok güzel bir yer.

ÈrroR_™ ve -_-CERRAH-_- bunu beğendi.
  12. oranın da ününü duydum izmir güzel şehir. antalya ya alışınca vazgeçemiyosun :D

13. Aliens

Aliens User

Vallahi tiksindim. Doğası hoş ama havası kesinlikle bana göre değil. Ben terleyen bir insan değilim. En sıcak günde bile ( ki İzmir'de çok sıcaktır ) terlemem ama buraya geldiğim gibi gömleğim üzerime yapıştı. Ve kotumun üstünde yapış yapış bir şey oldu. Nem yüzünden. Buda mide bulandırıcı!

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  14. ben kaç senedir burdayım hala alışamadım. her yaz daha sıcak gibi . sanki yazlar her yıl uzuyor.

15. Aliens

Aliens User

İşte iğrenç. Ben yazlığımın verazndasında mis gibi yasemin kokusu eşliğinde temmuz gibi bir ayda bile serinleyebiliyorum ama burada klima yetmiyor. Yani tek sorunu nem. Nefesim tıkandı burada. Kronik olmayan astım hastasıyım...

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  16. öncelikle geçmiş olsun .
    o halde bu hava size baya ağır geliyordur. çok güneşte kalmayın ben bile kaç senedir burdayım anında sırıl sıklam oluyorum

17. Aliens

Aliens User

Teşekkür ederim. Evet, epey ağır geliyor. Birde Seferihisar'ı çok özledim. :( Burnumda tütüyor! Türkiye'nin en huzurlu kenti seçildi orası.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  18. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

teshisler super katiliyorum :D seferihisar cok guzel ama denizi civi misali soguk :)simdi nerdesin cin e felan gitmedin umarim:p

19. Aliens

Aliens User

Adrasan oradan da Olimpos. :D Seferihisar Sığacık mükemmel! Tespitte ıse şaşmam.;)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  20. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

vay supper,hele antik sehirler v.b bayilirim :)benim icinde gez :)