alış veriş 10 saniye kala teklif vericez sorun ?? ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kılıçhan tarafından 5 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ya şimdi tam teklif vericem ben robot değilim doğrulama şeyi çıkıyor aynı resimleri seç diye bişi onu yapmadan son saniye basamıyon falan böyle bi yenilikmi var anlamadım sinir etti gitti

2. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Belli bir sayıdan fazla teklif verirseniz sistem sizden doğrulama talep ediyor. Epeydir olan bir sistem aslında.

İyi forumlar...

3. Epeydir olan bir sistem değil sayın modum yaklaşık 1 yıl oldu. 12 yıllık bir oyun olduğunu düşünce arada çok fark var.

Devam etmek isterim bu konuda ciddi sorunlar ve arkadaşımızın bu konuyu açması çok güzel olmuş.

Bu doğrulama kodu geldiği zaman bir çok hesapta sorun yaşandı 2-3 hafta açık artırmaya hiç bir şey sunamadık ve karşılığında kupon kodu ya da bu mağdur olan hesaplara hediye verilmedi, neyse bu önemli değil...

Şuanda ise bu doğrulama kodları düzgün çalışmıyor! Nasıl ?

Belirli bir sayıdan sonra doğrulama kodu istenmesi normal ve güzel bir durum ama belli bir sayı yok!

2 tane teklif veriyorum doğrulama kodu çıkartıyor karşıma. Bazen 7-8 tane veriyorum hiç bir doğrulama kodu çıkartmıyor.

Bu açık artırmanın bitişi ile alakalı değilde hesap ile alakalı ise yani ben 3 gün önce 5 adet teklif sundum ve 6.teklifi bu gün yapıyorum, 6.teklifte doğrulama kodu isteniyor ama ben sanıyorum ki bu benim ilk teklifim nasıl oluyor da 1.teklifte bana doğrulama kodu geliyor... Halbuki 3 gün önde 5 teklif sunmuş sun ve bu gün kotayı doldurmuş sun.

Ama bu da değil. Bir kere teklif sundum doğrulama kodu istedi sonra bir daha teklif sunarken yine istedi. Yani sistematik ve düzenli bir sistem değil kumar misali şansa bağlı saçma sapan bir şey...

Düzgün çalışsa ne ala...

Durumun tarafsız ve net en doğru bilimsel tespitini yazdım... İnkar edilemez, üzerine çamur atılamaz... Bu durum budur... Gerekirse kanıt için video atarım nete.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.