Alış Veriş Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve My-Memorys-Remains tarafından 29 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BETERBÖCEK adminim benim bi sorum olacaktı size siz sanki daha iyi anlıyor gibisiniz bankakartım var kredi kartı değil bildiğiniz hesap kartı, geçen sefer indiirm paketi almaya calısırken kredi kartını seçip bilgilerimi girdim ancak bir türlü alamamıstım sonrasında bi ininal kartla aldım, banka kartımla (hesap kartımla) alısveriş yapmak için farklı bir seçenek mi seçmem gerekiyor ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Mart 2019
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Farklı bir seçenek seçmeniz gerekmiyor, lakin kartınız ile ilgili oluşan bir sorun nedeni ile alış veriş gerçekleştiremiyor olabilirsiniz. Lütfen kartınızda yeterli bakiyenin ve internet alış verişlerine açık olduğundan emin olun.

İyi forumlar.

3. eveet yeterli bakiye ve internetten iç ve dış alısverise acık

4. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Öncelikle merhabalar efenim;

Şimdi Banka Kartı dediğiniz vakit Kredi Kartı seçeneği ile alışveriş yapamazsınız, hata verir. Ininal dediğimiz kart ise aslında yükleme işleyişi bakımından Banka Kartı ama kullanım yeri bakımından Kredi Kartı gibi çalışır ki zaten Kredi Kartı sahibi olmayanlar için geliştirilmiş bir sistemdir. Ön ödemelidir, içerisine koyduğunuz bakiye kadar harcama yapabilirsiniz.

Sonuç itibari ile Ininal kullanacaksanız Kredi Kartı seçeneği işaretleyin, Banka Kartı kullanacaksanız 'ATM / Banka Kartı ile öde.' işaretli olmalıdır.

NOT!: Ininal ile alışverişte kart bakiyenizin yeterli olduğu ve işlem sonrası kartınızdan aldığınız malzemenin ücretinin kesildiğinden emin olunuz. Bir diğer husus ise; Banka Kartlarında her bankanın geçerli olmadığınız. Aşağıda hangilerinin geçerli olduğunu görebilirsiniz:
    Screenshot_80.png
    Yukarıda ki resimde gördüğünüz gibi Yapı & Kredi Bankası yoktur.

Son olarak, bana doğrudan ulaşmak istiyor iseniz benim herhangi bir mesajımı alıntılayarak konu açabilirsiniz, bu şekilde size daha hızlı dönebilirim. @BETERBÖCEK gibi yapıldığı takdirde tarafıma bildirim gelmemektedir. :)

İyi forumlar, güvenli alışverişler diliyorum...

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.