ALIŞVERİŞ FİKİRİ?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by -(REDHACK)-, Dec 9, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba. Almanya 6da 23lf3 8 bo2 5 arge hesabım var. Genelde x1-x2-x3de kasılıyorum , bo2leri arttırdıktan sonra kristallon ve kristallin kesmeye gıdıcem Direk konuya gireyim, 3 seçeneğim var. Ya pet alacağım , ya 50k uriye arge yapacağım yada gg enerjisi kasacağım. Sizce hangısı daha verımlı olur?

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

P.E.T almakla bitmiyor daha kendi geminin lazerleri jeneratörleri full değil bide P.E.T. e lazer kalkan koyman gerekir. He bide P.E.T. e slot açmak lazım buda seni çok zorlar. Bana kalırsa BO2 al bu uridiumla ama ille de bu söylediğin 3 seçenekten birini gerçekleştirmek istiyorsan kesinlikle ARGE puanı yap derim.

-(REDHACK)- likes this.
  3. Bende böyle düşünmüştüm ama almanya serverınde oynadıgım için bo2 10mye gidiyor. LF3 veya BO2ye hiç uridium vermeme gerek yok. ARGE daha mantıklı geldi.

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Haa tr5 te 30 m gidiyoda ona göre düşündüm o zaman kesinlikle ARGE bas derim.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Peti aldıktan sonra kamikaze ve vipte alabilecekseniz pet sizin için yararlı olacaktır.

Aksi takdirde argeye yönelmenizi öneriyorum.

İyi forumlar

6. Teşekkürler. Birşey daha soracağım, sizce uridiumu hiç harcamayıp 250k ya kadar kasıp aegis mi alsam ? Almanya 6 da 500m ye gitmiş aegis en son?

7. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Uridium u ar-ge ye harcarsanız daha iyi olur.

Keyifli Forumlar

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Crediyle alınabilinen birşeye uridium vermek pek mantıklı olmaz.Zaman içinde biriktirip credi ile alırsanız uridium ile argenizi güçlendirirsiniz.

İyi forumlar

9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

500 m şuan senin için yüksek bi miktar olabilir ama 500 m aegis için gayet ucuz tr5 te 750-800 m lere gidiyor. Alıcaksan skylaptan credi kasıp al derim uridium ona verme ama sakın

10. Tamam hepinize çok teşekkür ediyorum. Oyuna para yatırırsam vip değil de uridium olacağı için pet kararını erteledim ^^ Arge yapıp kalkanı güçlendireceğim :D

11. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Kesinlikle. 5 argeye kalkan enerjisini fullersen %25 kalkan bonusu verir gerçekten çok yararlı ayrıca gemi gövdesi II yi felan fullersen 30 k dp de kazanırsın

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyunda Vip lmanın çok avantajı var.Almanızı tavsiye ederim.Kasmanız daha hızlı olur.

İyi forumlar.

Last edited by moderator: Dec 9, 2014
Thread Status:
Not open for further replies.