Allah rızası için 5 Dakka içinde mesaj atın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MΛçΛVΛŁΞ__√яµ tarafından 29 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bugün bitane darkorbit grubunda adamın biri bedavaya vip çekcem dedi bende bıg numaramı vredim

vrediğimden beri oyunda bağlantı kopuyor ama oyuna giriyom envantere gemiye giriyom herhangi bir atma yaşamıyom oyuna girince bağlantı gidiyor

acaba bıg numarasından hırsızlık yapılıyormu lütfen yardımcı olun yada bu bir sorunmudur

2. Merhaba ,

Alışveriş yaparken kullanılan BIG numarası mı ? Bildiğim kadarı ile BIG numasarı ile hesaba giriş yapıp çalamazlar. Sadece alışveriş için kullanılıyor fakat oyundaki bağlantı hataları internet hızı , DNS ayarı v.b. şeylerden kaynaklanıyor olabilir. Fakat tedbir olarak eğer isterseniz hesabın kayıtlı olduğu mail adresini ve şifrenizi değiştirebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. hemen mailini değiştir bence, ne yapacakları belli olmaz, adam neden bedavaya vip çeksin ki? ya da vip çekmiş mi bak, eğer çektiyse hemen endişelenme, çekmediyse sıkıntı vardır değiştir

4. Ya laptopa geçtiğimde sıkıntı kalmadı o pc de mı sıkıntı var bazı arkadşalar çift link cart curt bişeyler diyor anlayamadım

5. Merhaba ,

Sıkıntıyı yaşadığınız bilgisayarda olan bir takın sorunlardan dolayı bu tür durumları yaşamış olabilirsiniz. Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

6. Umarım dediğiniz gibidir yoksa ben bir çalınmadan korkarak açtım konuyu cevaplarınız için teşekkür ederim eğer gemim güvendeyse sıkıntı yok tedbir amaçlı epostayı flanda deiştim teşekkürler yardımınız için

7. Merhaba ,

Dediğim gibi BIG numasarı ile çalınacağını sanmıyorum.

Rica ederim görevimiz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.