Bug / Oyun hatasi Almanya nın Cevapı Nedir ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Se7en tarafından 16 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Se7en

Se7en User

Sayın admın siz diyorsunuzki her seferinde bot ilgili raporları gönderiyoruz orasın cok iyi anladık da ALMANYA Ne diyor onunla ilgil bir paylasım yaparsanız seviniriz yani yılarca bot kullananları banamayacaklarsa bosuna OYUNUYORUZ bu oyunu lütfen acıklamalı bir cevap yazarsanız seviniriz HANİ BİZ YETKIMIZ YOK V.S ..ONU BİLİYORUZ ALMANYANIN YAPTIRIMLARIN DUYMAK İŞDİYORUZ YAKIN ZAMANDA OLACAKLARI 1 ÇALISMA VARMI YOK MU ? ...saygılar.

2. öncelikle büyük harflerle yazmak yasak.
    sonralıkla yazmak yasak
    daha sonralıkla da sen hakkını mı arıyorsun. yallah silivriye... :)
    not: tartışmaya mahal vermemek için konu kilitlenmiştir.
    şimdi diğer oyuncularımızı "bütün kızlar toplandık" başlığı altında sıfır eleştirili bol boş muhabbetli forum etkinliğimize geçmeye davet ediyoruz. çünkü oyunda herşey normal.

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  3. Se7en

Se7en User

işine gelmedi galiba yaranmı var yaran varmıs gibi cevap yazdın .

4. üstüme iyilik sağlık ben admin miyim de işime gelmesin :D
    pardon admin gibi cevap verdim diye öyle sandın sende haklısın :(

5. Se7en

Se7en User

admın olmadın anladık sen benim ne yazdım anlamadın :)))

bug kullanmısında işine gelmiyormus bigi analdın sen:)

gibi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Ocak 2020
  6. ben yanlış anlamışım. sen halbuki gayet iyi açıklamışsın. benim hatam. son zamanlarda okuduğum kitap sayısında ciddi bir düşüş var bundan kaynaklı diye tahmin ediyorum. kusura bakma anlayışsızlığım için. daha iyi anlamaya çalışacağım seni bundan sonra, çünkü sen gayet anlaşılır bir şekilde yazıyorsun. hakkını helal et gardaşlık.

7. hedefim

hedefim User

Nasıl bir kafa yaşıyosunuz anlamadım ki :D

ateistkeci bunu beğendi.
  8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Firma içi yazışmaların/bilgilerin oyuncular ile izin verilmeden paylaşmamız mümkün değildir. Buu nedenle sizinle paylaşabileceğim bilgiler kısıtlıdır.
    Merkez ekibin özel bir biriminin illegal yazılımlara karşı çalışmalar sürdürdüğünü söyleyebilirim. Bu çalışmalar sonuçlandığında duyurusun bir şenlik havasında sizlerle paylaşacağız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.