Destek Almanya support'u ilgilenir mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve İNTEL tarafından 21 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İNTEL

İNTEL User

- İnaktif hesabımın açılması için Almanya desteğine problemi yazsam bireysel olarak ilgilenirlermi ?

- Ben kendi hesabım için yazıyorum support problemi görüyorsa anladıgım kadarıyla tek tek ugrasmak yerıne toplu çözüm sonucuna ulaşmak için bekliyor bir hesabı düzeltmek bukadar zor olmamalı

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Forumda yabancı dil kullanımı yasaktır, konu başlığı ve mesaj içeriği tarafımca düzenlenmiştir.

Türkiyeden kayd olmuş hesaplara yalnızca Türkçe destek veren support ekibi ilgilenmektedir.

İkantif hesaplar için sorun kısa zamanda çözülecektir. Bununla ilgili çalışmalar devam etmektedir.

İyi forumlar.

3. İNTEL

İNTEL User

Globalde oynayan türk oyunculara türk support ekibi bakıyor
    forumda gectıgımız hafta bir konuda yazılan yanıtı gördüm ispanya serverinde oynayan bir arkadaş support sorununu yazdı ona denılen ya ispanyolca yazıcaksın yada türk support una yazabilirsin

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yazılan mesaj eksik olmuş, gerekli düzenlemleri yapacağım.

Lokal suncular için yalnızca sunucunun kendi dilinde destek verilmektedir. Eğer Türkiye sunucularında oynuyorsanız, Türkçe destek verne support ekibi sorununula ilgilenecektir.

İyi forumlar.

5. İNTEL

İNTEL User

Problemimiz düzeltilmediği zaman basamak olarak önce türk supportuna problem çözülmesse bi üst merci olarak bigpointten destek alamayız bunumu diyorsunuz

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sorununuzla ilgili ilk olarak Türkçe destek veren support ekibine yamzanız gerekmektedir. Eğer onlar sorunu çözemezlerse Almanyadaki teknik ekibe sorunu rapor ediyorlar. Bu sebepten bazı sorunların cevaplanmasında gecikmeler de oluşabilmektedir.

Siz direkt olarak teknik ekipten destek alamazsınız.

İyi forumlar.

7. İNTEL

İNTEL User

Bir problemin çözülme süreci nedir yaklaşık 1 hafta ya düzelicek denildi. script 2 3 kere durduruldu denilip sure uzatıldı neredeyse 3 haftaya uzatıldı. neden almanyadaki ekibe rapor edilmiyor

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Script zaten Almanyadaki teknik ekip tarafından çalıştırılmaktadır. Aktarılacak\Birleştirlecek veritabının boyutu göz önüne alındığında bu işlemin ne kadar süreceğin söylemek zor oluyor. Lütfen sabırlı olun mümkün olan en kısa sürede işlem tamamlanacaktır.

İyi forumlar.

9. Global serverda oynuyorsan Alman supportuna oyununun dilini değiştirerek yazabilirsin ama iyi bir almancan yoksa translate ile böyle bir topun altına girme. Şahsen ben global serverda oynuyorum ve ingilizcem iyi olduğu için amerikan/ingiliz (her kimse bilmiyorum) supportuna yazıyorum oyun dilini ingilizce(abd) yaptıktan sonra

10. İNTEL

İNTEL User

Global deilde tr4 de oynuyorum mesela Türkiyede bu oyunu oynayan Alman vatandaşlarda Türk desteğinemi yazmak zorunda benim amacım tamamen kendi adıma süreci kısaltmak tahminlerle konuşuluyor tahmınen 1 hafta tahmınen 2 hafta olmadı tahmınen 1 ay bunlar benim problemim deil koskaca bigpoint kendi sitesini yönetemicek halde deil bence. Farklı birşey var bence 2010 yılında başladım bu oyuna süreç uzadıkça geri düşüyorum kendi supportumuza yazıyorum ne yazarsam yazayım sürekli aynı yazı farklı çümle yazmaya bile tenezzül edilmiyor. Bir oyuncu sporta yazıyorsa bireysel olarak ilgilenilir diğer gemiler benim için önemli deil supporta ben kendi adıma yazıyorum sonuç olarak bir hesabı sunucudan sunucuya aktarmak nekadar zor olabilir siteye hertürlü erişimleri var binlerce hesapla uğraşmak yerine supporta yazanların gemilerini tek tek aktarabilirler. Bizim destegi asla anlamıyorum. Verdikleri cevap aynı cevap 2-3 mail attım yazdıkları 3 cevapta yazım hatasına kadar aynı cevap kopyala yapıstır başka birşey deil. Şuan bu sorunun umarsandığını sanmıyorum Alman supportuna yazıcam düzeltmeselerde güzel bir açıklama yaparlar diye düşünüyorum

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lokal sunucularda oynayan oyuncular lokal sunucunun diline uygun support ekibine yazabilir sadece. Türkiye sunucularında oynayan kişilerin hesabına sadece Türkçe destek veren support ekibi müdahele edebilir. Sizin diğer destek birimlerine yazmanız bir şeyi değiştirmeyecekdir. Çünkü onlarda inaktif hesaplara müdahele edemez. Scriptin bitmesini beklemeniz gerekmektedir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.