Almanyadaki Karantina Tebdirleriin Etkisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -gemi2012- tarafından 14 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -gemi2012-

-gemi2012- User

buradaki yetkililerin sürekli merkez ekip ilgileniyor diyerek bizleri oyaladığını bilmeyen yoktur.
    Peki çarşamba gününden itibaren 25 gün tam kapanmaya giden Almanya da bulunan bu ekip
    bu süre zarfında oyuna nasıl müdahale edecek bir önleminiz varmı yoksa 10 ocak a kadar süren bu kısıtlamada oyun erişilmez mi olacak?

güncel

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Aralık 2020
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Gerçekten bu şekilde düşünülmesi beni çok ama çok şaşırıtıyor. Yani hiç mi bir iş yerinde çalışılmadı, hiç mi iş tecrübesi olmadı insanlarında bu şekilde düşünüyorlar. Bu bir yazılım, oyun şirketi işlerini yapmaları için bir arada olması gereken kişi sayısı epey az, onlarda zaten orada olur.

Kısa ve öz cevap şu:
    Almanya'daki Lockdown'un ekibin işleyişine etkisi minimumdur. Bu inanlar evden de olsa çalışmaya devam edecektir. Her daim acil durum için belli bir ekip iş yerinde olur. Bu Lockdown'un yaratacağı bir sorun yoktur.

Caillou bunu beğendi.
  3. Olmaya bilir insanlar şirketin ofisi olup olmadığını bir ofis kültürüne sahip olup olmayacağını bilemeyebilir oyunculara karşı aşağılayıcı üslup kullanmazsanız kullanıcılar olarak seviniriz. Sonuç olarak dark orbit ekibi son yıllarda içe kapanma eğilimi gösteriyor oyuncu buluşmaları etkinlikler röportajlar bunlar maalesef şirketi tanıtıcı etkinliklerdi şuan yok oyuncuda haliyle bunları bilemeyebilir ve bu yönde sitemini dillendirebilir kaldı ki oyun hataları bugları ve 3. parti kullanımları dolayısıyla bir çok oyuncunun haklı isyanına yeterli ve gerekli açıklama bulunamıyor.
    Sizin takımın başına geçmeden önce daha ılımlı olduğunuzu düşünenlerdenim ne değişti merak ediyorum.

4. SeKeT1212

SeKeT1212 User

Sorun var hemde baya baya sorun var oyuna giriş yapamıyoruz

OYUN KÖTÜYE GİDİYOR YIL OLUYOR 2021 HALA OYUN BAĞLANTISI YOK

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Sizi son kez mesajlarımı çarpıtarak farklı anlamlar çıkarmamanız konusunda uyarıyorum. Benzer bir durumda forum cezası alacaksınız.

Yazılım ekibi üzerinde çalışıyor sorunun. Bu doğrultuda yaptığım duyuruda da belirttiğim gibi.

ıııııııı bunu beğendi.
  6. Üslup kaygısı gütmeyen yöneticiler veya oyuncular için benzer tepkileri vereceğimden emin olabilirsiniz.
    Size Yunus Emre okumanızı tavsiye ediyorum.
    ''Keleci bilen kişinin yüzünü ağ ede bir söz,
    Sözü pişirip diyenin işini sağ ede bir söz
    Söz ola kese savaşı, söz ola bitire başı,
    Söz ola ağılı aşı bal ile yağ ede bir söz.''
    Daha yazmadığım mesajlardan forum yasaklaması yapacağınızı söylüyorsunuz Pir Sultan Abdal ne güzel söylemiş:
    '' Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan''

7. Teknik ekibiniz 1 haftada oluşturduğu script ile bizi cezalandırmayı biliyor ama nedense bi oyunu normal haline getiremedi. N/A

8. -gemi2012-

-gemi2012- User

o ofiste oturan ekipten bir hayır görmedik evde çalışanlardan ne hayır gelecek
    benim düşünce tarzımı eleştireceğin kadar evden çalışan merkez ekipede burda forumda bir kere olsun evet beceremiyolar söylediğini duyalım
    recep ivedik geliyor aklıma nerde bu noter acaba adada nere kalıyor deyişi :)

9. Tebrik ederim arkadaş sana aynen bir hafta uğraşıp saçmalayarak oluşturduğunuz scrip ile hiç ilgisi olmayan benim gibi oyuncular dahi ceza aldı neymiş oyun açığı oyun açığını genelde içerden birileri oyundaki dostlarına el altından verdikleri bilgiler ile oluyor oyunu neden bir türlü düzeltemediniz para veriyorsak oyuna bunun karşılığı şikayet etme hakkımız var ve pandemi sürecinde herkesin tamda kafa dağıtmaya az da olsa mutlu olmaya hakkını ellerinden alıyorsunuz darkorbit haricinde bu kadar çok arıza veren ve bu kadar çok insanları strese sokan başka oyun görmedim

10. oben

oben User

Sayın paradok neden şaşıyorsunuzki türkiyede bir ofisi dahi olmayan şirketin almanyadada olmaya bilir düşüncesi sizi neden şaşırtıyor bende buna şaşıyorum yıllarca bu oyunu türkiye sorumluları 1 laptopla yönetmiyormu nerede sizin şuan görev yaptığınız ofis söylermisiniz söyleyemezsiniz çünkü yok ..hayırlısı bakalım hele 2021 ola hayrola oyun devam etsede biz sona çok yakınız gibi görünüyor.