alone'nin render dükkanı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Alone tarafından 19 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Alone

Alone User

bence hiçbir şeyi karizmatik değil :)

2. Sen yaparsın :D

3. Burası render dükkanı değil öncelikle :) Render dediğin *PNG formatlı resim türü.

İkincisi alıntıları bi kontrol et ;

Hiç hazzetmediğim birşeydir taklitçilik ... (Eski forumda AMERİKA_DÜŞMANI vardı sırf imza yazılarımı taklit etti diye biraz sert bir şekilde uyardım o derece.) lütfen ya konu içeriğini değiştir yada değişik bir dükkan aç.

Hatta sana destek bile olurum render konusunda sen yeterki kendin ol :)

erdem_korkmaz70 ve Alone bunu beğendi.
  4. :D

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  5. :)

6. Alone

Alone User

render dükkanı ama bazıları başka şeyler istiyor :D

7. Asıl dikkatini çekmek istediğim yer taklitçilik kısmı.

Konu içeriğini değiştirirsen memmnun olurum biri senin hayatını taklit etse hoşuna gitmeyeceğini biliyorsun :)

Alone ve [jetpack] bunu beğendi.
  8. Merhaba ,

Arkadaşlar ortamı germenin ve tartışma çıkartmanın anlamı yok. Çünkü render , imza vb. şeylerle ilgili bir konu ne kadar çok farklı şekillerde açılabilir ki ? Sonuçta imza vb. şeyler isteyenlere elinden geldiğince yardımcı olmak için konu açmış bu kadar büyütmeyin bence. :)

Sanki telif hakkı gibi bir durum varmış gibi yok öyle yok böyle diye büyütmeyin. Herkes konusunda imza v.b. isteyenlere yardımcı olabilir.

İyi forumlar.

9. Yok MOD um yalnış anladınız :)

Render dükkanı açılabilir hatta ben bile destekleyebilirim arkadaşı ama konunun içeriğinin benim dükkanımdan kopyalanmış olması huzursuz etti beni yani dükkan açılmasına karşı değilim. İsterseniz alıntılara bakınız :)

Her ne ise ... Alone bak eğer dükkan yeni açıyorsan şöyle açmalısın daha ilgi çekici olur :

Render Dükkanıma Hoşgeldiniz !

Buradan imzalarınız için benden render isteyin hazırlayıp vereyim :) gibi.

İşte render adı , rengi , boyutu gibi zorunlu olan şeyleride sen eklersin önyapım yerindede galeri koyarsın nadir bulunan renderlardan.

Yardımcı olduysam sevinirim :)

Edit - gereken hassasiyeti gösterdiğin için teşekkür ederim :)

Son düzenlenen: 21 Aralık 2013
  10. Alone

Alone User

11. aynı gamili kullanmassan sevinirim

12. Oradamısın ?

13. Alone

Alone User

evet buradayım

14. Hoşgeldin bazı konular için resimler yapar mısın ? (bilmek istedim şu anlık bir siparişim yok :)

15. Alone

Alone User

sipariş üzerine yapıyoruz :)

16. Arada sohbetede gel :)

17. Alone şu imzandaki gemiler gölgeli ya onları nereden buldun?

18. Alone

Alone User

onlar noralde gölgeli değil benprogramla yaptım