Alpha 31-34

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ErzincanLee tarafından 29 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Alphayı açayım derken betayı açtım ama yapmadım şimdi alphayı açmanın derdindeyim. Ortalama kaç uriye açarım ?

2. kısmet işi ama betayı haritaya yerleştirdiyseniz biraz zor açılır..yerleştirmediyseniz indirim paketiyle 5 bin uriye açılır derim ben..

3. Merhaba ,

Alpha , Beta ve Gamma kapıları bir birine bağlı olduğu için parçalar karışık çıkıyor. Böyle olunca açmak istediğiniz kapıyı açmak normalde daha zor oluyor. Ayrıca son parçalara doğru da zorladıklarını düşünürsek daha fazla enerji ya da uridium harcanabiliyor.

İyi forumlar.

4. Bazen değişiyor :) alphayı açacam diye 1 beta 1 gamma açtıydım :)

Farklı kombinasyonlarda basmayı dene ve çarpanları o kombinasyonlara uyarla.

Bazen 100 bas bazen 5 bas bazen 10 bas bazen 1 bas boyle iste.

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

neyi istersen o acilmiyor sanki aynen bazen alfa acana kadar beta gama acilir .gama istesen 2 alfa acilir sans:)

6. Bende bu yuzden bisiy istemiyorum

Cohk hojdir ema banana diyen amcanin sozlerini tekrar edip geciyorum :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

istemiyormus gibi yaparak gg basmak lazim ozaman:D

8. Yok oylede sistem yemiyor. Adamlar akil okuyan sistem yapmis ama hileleri kapatamamislar :p

Gorev icin sibelon aradim bulamazdim gorev disinda olunca bol bol cikardi...

O yuzden bisiyi cok istemeyecen amaaan nasil olsa olan olur dersin acilir dersin gelir :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

aynen bende sirf bana oluyor saniyordum :D gorev biter yaratiklar siritarak gelirler :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.