Alpha - Beta Bitirdim, Bekletiyorum Ama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Stavoices tarafından 23 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Stavoices

Stavoices User

Merhaba arkadaşlar, gemimin özellikleri şöyle:

Gemim : Goliath Enforcer
    Level : 16
    Uridium : 16k
    Credits : 13m
    Ekipman : Full LF3
    Iris : 7
    Flax : 0 (Açık arttırmada irisin fiyatını görebilmek için)
    Kalkanlar : 12 BO2 Kalkanı - 11 BO1 Kalkanı
    Hız : 15 G3N-7900 Jeneratörü
    Pet : 8 Level, 2 seviye kamikaze - 1 seviye oto yağma - 2 tane 3.seviye radar protokölü
    Arge : 12
    Skylab : 18 Level
    V.İ.P : Var

Kapılar ; Alphayı bir kez bitirdim.

Şimdi ben gammayı tamamlamak için Alpha ile Betayı atlamaya hazırlamıyorum, hepsi bitince de bekleteceğim. Kapı etkinliği falan oluyor o zaman gir diyorlar tam bilmiyorum onu, bazıları alpha-beta-gamma kapılarında olmuyor o etkinlikler diyor. Yani tam anlamadım. Yakınlarda etkinlik var mı ve nasıl kullanabilirim?

Ve birde Beta ile Gamma kapısını yapabilir miyim?

2. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Sanırım 2 Kat GG ödülleri gününden bahsediyorsunuz. Bu özel günlerde kapılardan aldığınız tp, şp, günlük dosyası, anahtar, lf4, havoc gibi ödüller iki katıdır. Alfa beta hariç olmak üzere x4 lazeri de 2 katıdır. Bu özel günler sürpriz olarak sunulmaktadır. Ayrıca uridium hiçbir kapıda 2 katı değildir.

İyi forumlar

3. Stavoices

Stavoices User

Yani 2 kat gg ödülleri günü olduğunda alfa ve beta bitirirsem verdiği urilerin 2 katını alacağım? Ve birde bu gemiyle Beta ile Gammayı yapabilir miyim?

4. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Uridiumların hiçbir kapıda 2 kat olmadığını belirttim. Yeterince sabırlı iseniz yapabilirsiniz.

İyi forumlar

5. Diriliş27

Diriliş27 User

kardeş bo2 yi 15 irisi 8 yap paladıuma git hergün hedefin en az 300 gg olursa baya zeta acarsın tahminimce x2 bayramda gelir zeta cok kolay bir kapı rahatlıkla yaparsın ben 2 irisli gemiyle bitirdim:D

6. Stavoices

Stavoices User

İrisi açık arttırmadan aldım 8 oldu, önceden beni yaşatmıyorlardı orda şimdi nolacak acaba :D

7. Megatr0n

Megatr0n User

Kardeşim vip varsa biraz daha kolay olur işin ama betada normalden 2 kat , gammada normalden 3 kat güçleniyor yaratıklar şuanki geminle çok çok zor ,gammaya harcayacagın vakit biraz boşa gitmiş olur. Sana tavsiyem olunca alpha yap irisleri falan tamamlayıp eliti argeyi de arttırdığın zaman betayı yaparsın acıldıgında böyle böyle gelişebilirsin :)

8. Stavoices

Stavoices User

Alphayı bitirdim 3 saat önce, şu an betadayım tallonlarda. Tam ne güzel hepsini köşeye çektim yavaş yavaş vurup kesiyorum derken bir elim kaydı tallonların üstüne gittim güm :) Yarın betayıda yaparım, gammaya uğraşmayacağım. Zetaya yöneliyorum artık :)

9. Megatr0n

Megatr0n User

Mantıklı olanı yapmış olursun :) zetadan hem havoc çıkma ihtimali, verdiği anahtarlarla ve günlük dosyalarıyla seni diğer kapılara göre daha iyi geliştirir kolay gelsin :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.