Alpha Beta Gamma Soguma

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Sætre tarafından 30 Nisan 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sætre

Sætre User

el ile alpha beta gamma dönüyordum 5. kapıda kapı sogumaya girdi tallonlardan kapı içindeki tallonlardan 128 uri yerien 115 uri almaya başladım daha sonrasında gittikçe azaldı ve kapının verdiği misal alpha 20k x4 verecegine 13k x4 verdi kapı ödülleri bile sogumaya girdi biz ne yapalım arkadaşlar hesap sogumada degilken kapı yapalım dedim el ile yapıyorum bir de sogumaya giriyor artık zaten kasılan gemiler hesaplar kasıldı yeni gemiler kasılmasın diye mi yapılıyor bunlar ???

tuco46500 bunu beğendi.
  2. Bugün sabah 9'da Abg döngüsüne girip test edeceğim demiştim ve ettim, 3 Alpha 1 Beta 1 Gamma kapısı yaptım 2.Betayı yani 6. kapıyı yaparken Kristallon larda soğumaya girdi 256 uridium yerine 230 uridium vermeye başladı ben de ara verdim, son 24 saatte sadece günlük görevi yaptım onun haricinde oynamadım, 09:00-13:00 arası 4 saat, oyunda olmayıp kapıyı inşa ettiğim zamanı çıkarırsak geriye 2,5-3 saat kalıyor, yani sadece 3 saat kapı yapmayı denedim ve soğuma başladı. Soğuma olayının galaksi kapısına ve ebedi kapıya uygulanması yerinde bir karar ama biraz dengelenmesi gerekiyor gördüğüm kadarıyla.:)

3. Sætre

Sætre User

sogumanın heryere uygulanması yerinde bir karar ancak karar yerinde mi? şuana kadar herkes kastı zaten kasacagını adamların gemilerinde 100 200 milyon x4 var onlarca milyon uri var her şeyleri bol kapı dönebilmek için indirim alıyoruz ama dönemiyoruz para vererek rezil oluyoruz bu saçma geliyor ne zaman soguma önleyici paket gelir acaba yakındır bu da...

4. Peş peşe kapıya atlayınca soğumaya girerse daha iyi olur. İki kapı arasına 5 dk kadar koyulabilir mesela. Zaten botlar devamlı otomatik olarak kapıya girdiği için soğumaya girenlerde yalnız onlar olur. Haritalarda npc kesiminde ise 1 saat boyunca aynı haritada npc kesmeye devam edilince 0 uri 0 credi 0 tp 0 şeref verilebilir. Şart olarak 1 saat sonunda farklı haritada en az 1 npc imhası istenebilir.

5. ABG yi gectim Ethernal sıralaması kasıyorum 350 de ki atten 25 takipçi veriyor şaka gibi önceden 1000 küsür verirdi oraya kadar yapma nedeni kalmadı artık

6. eternalde öldü artık. kesin yeni kapı falan fistan bişey gelecektir o yüzden böyle bi saçmalığa giriştiler diye düşünüyorum. aksi halde uri kasmanın tamamen önü kapatılmış durumda. sadece uri değil tp şp rp'de kasılmıyor. soğumadayken npc ödülleri de düşüyor. 200küsürlerde gelen icy'lerden 1k tp almaya başladım kapıyı patlattım ve düzelene kadar da girmeyi planlamıyorum düzelmezse de bir daha girmem olur biter aksi halde tamamen zarar.

satışa koydukları %50 tp şp ve diğer destekleri de inlere cinlere satarlar artık

7. yeni gelen soğuma en çok aşağıdaki oyuncuları etkiledi full gemilerin açıkcası pek umrunda değil yerinde bir karar da değil ama sanırım belli bir müllet böyle gidicek gibi gözüküyor demin globalde reset geldi bakalım belki bir düzenlemeye gitmiş olabilirler ama şuanki soğuma acayip rezalet oldu çok saçma bir hesaplamaları var en düşük saatlik uridium kasma miktarı nedir allah aşkına neye göre belirliyorlar bunları :D

8. dejavua

dejavua User

sülo yeter daaaa :DD

9. SAHİPSİZ

SAHİPSİZ User

Böyle saçma şey olamaz ben 1 ay uri biriktirip indirim paketi çekip akşama kadar KAPI yapıyorduk artık onu da yapamayacağız oyunu zaten bir saat oynayınca soğumaya giriyordu artık Buda giriyor saçma sapan işler kurunun yanında yaşta yanıyor

10. kurbanın olayım yeter :D

dejavua bunu beğendi.
  11. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Selam,

Yapılan arka plan güncellemesi ile birlikte bu sorunun düzeltildiği belirtilmiştir.

12. N/A
    tamam da neden kin kusuyorsun burda ? şu arefe günü :) şuanki adminlerin raporlama ve basit giş kuralları dışında bişey yapamadığını zaten kendileri de belirtiyor böyle kin kusmanın pek bir anlamı yok

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 May 2022
  13. tahir_47

tahir_47 User

low ve eternalde soğuma sorunu devam ediyor mu bilgi sahibiyseniz bilgilendirir misiniz, bilgi sahibi değilseniz de bilgi edindiğiniz vakit cevaplarsanız sevinirim.

bu arada farklı bi konuda bir mesajınız dikkatimi çekti demişsiniz ki eternalde gemi farklılığı gibi bişeyler söz konusu (buna benzer bişeydi) bunu da açıklayabilir misiniz

14. +++Ebg 102 dalga+++
    Uri=75.000
    Rinusk=2947
    Takip=313
    eternal kapısının son güncelleme ile uridiumunu tekrar aynı seviyede bıraktılar ama artık rinusk ve takipçi miktarı acayip derecede az diğer kapılar içinde şunu söyleyebilirim hades hariç tüm kapılar artık soğumaya girmeyecek son güncellemeye göre hades kapısında girmesi aslında çok da önemli değil kapı sonunda verdiği şeref tp aynı şekilde duruyor onu da etkilemez zaten :)
    Gemi değişikliğine gelecek olursak berserker gemisi ile fazla üst dalgalara çıkılmasını engellemişler artık berserker yeteneği %5 hasar alıyor yetenek aktif iken bu yüzden üst yaratıkların vurduğu hasar çok fazla olduğu için artık o yetenek kurtarmıycak berserkeri ve gelen değişiklikte bu başka bir şey göremedim :)

Son düzenlenen: 1 May 2022
    kaptan34 bunu beğendi.
  15. kaptan34

Ya bir gülüyorum bu duruma ama anlatamam. Beklenenin tersine bir çözüm yapmaları nasıl bir başarı ben tüm oyuncu kitlesini etkileyerek oldukça başarılı olduklarını düşünüyorum. :D

Denemek lazım bilgim yok. :( Arka planda incelediğimde low detayını göremedim.

16. oyun kalitesini gerçekten yere düşürüecek bir değişiklik olmuş tebrikler darkorbit yönetim takımı oyundaki tek dert eternalin zaten çok fazla değildi de verdiği rinusk takipçi azaltmak gayet yerinde bi karar artık mavi taş beslemeye çalışırız bi açık bulursak :D citadel plusa nerf getirseler daha iyi olurdu cita plus trenlerini öldürmek bir hayli imkansız.

17. kaptan34

bunu cevaplamayı unutmuşum kusura bakmayın; şimdi yapılması beklenilen yani test aşamasında olan EBG düzenlemesi şu şekildeydi; EBG de oyuncuların yaptığı kazançlar hesaplanarak ortalamanın üstünde kalanlar az içerik alacaklardı. Bu sayede Bug kullanıcıları tekrar EBG den içerik kazanamayacaklardı; kısaca yerinde sayıklayacaklardı. Bunu dediğim gün konu referansı alınarak:

https://board-tr.darkorbit.com/threads/savas-biletli-etkinlik.161782/#post-1409964

22-23 nisanda arka planda yapılan değişiklikler ile bunu fark ettim. Ancak merkez bu içeriği beğenmeyerek tüm oyuncuları etkileyecek olan düzenlemelere gitmiş anlaşılan; Yine referans olarak:

https://board-tr.darkorbit.com/threads/guencelleme-notlari.136102/page-13#post-1410093

Çarşamba günü güncelleme yapmışlar Berserker gemisinde. 5%'lik dilimde hasar alması yönünde; şimdi ilerlemiş olan oyuncular tamam daha fazla ilerleyemez ama ilerlemeye çalışan oyuncular 400. dalgaya gelebilirse eğer o 5%'lik hasar ile tek dokunuşta imha olacaklardır.
    Üstüne gelen tüm oyuna soğuma içeriği de yine tüm oyuncu kitlesini vurmuş durumda. Gösterdikleri bir nebze kabul görebilecek bir durumken yapılan oldukça sorun yaratacak bir düzenleme oldu.. Yakında bu duruma da bir düzenleme gelecektir eminim ama şuan 3. parti kullanıcılarını kenara attım tüm oyuncular etkilendi.. Oyuncuya soğuma anında EBG veya kapı yap diyorduk şimdi ne yapacak?! :D

Neyse beni tanıyan arkadaşlar biliyordur ki bunun üstüne gideceğim emin olabilirsiniz. :)

Bıhtım bıhtım :D

18. sen 5 dk ara vermeyi biliyonda bot bilmiyo öylemi.siz hala olayı kavrayamamışsınız ondan dolayıda bir çok arkadaş fikir bölümüne olur olmaz konular açıyor botla alakalı. şunu unutmayın alınan tüm önlemlerden botlar değil normal emeğiyle oynayan oyuncular etkileniyor unutmayınki oyuncunun tüm yaptığı işlemleri bot yapabiliyor yeni bir önlem geldiğinde ona adapte olması belki 2 yada 2 günlerini alıyor sonrasında devem.aksine botun yaptığını oynuncular yapamıyor böyle bir durum söz konusu.

titans___ bunu beğendi.
  19. sert213

sert213 User

Ben 103e kadar anca 50k uriyi zor topladım gemide 2 gündür yatıyordu aktifte değildi anlamış değilim gittim 25k rinuks verdim Sep besledim ebg döner uri kasarım gelen rinukslede zararımı karşılarım diye ama hiç beklediğim gibi değil sep ve destek için harcadığım uriyi geri kazanmam için 4-5 kapı dönmem gerekiyor ki bir kapıyı 1.5 saatte tamamladığım göz önüne alırsak sadece 6 saat zararına oynamam gerekiyor ben artık salıyorum geriye kalanlara sabır dilerim tam gemiyi adam ettik abg ebg döner kasılırız diyorduk demez görmez olaydık kasan kastıktan sonra olan biz garibanlara oluyor neyse kolay gelsin

20. arkandayız :D bence üzerine gitmeniz haklı olacaktır millet isyan etmeye başladı artık ebg de bug yapan adam kasmasın eyvallahta benim günahım ne :D

düzelir elbet canını sıkma bu oyun ne günler gördü kimse bu oyunu da iyi olduğundan dolayı oynamıyor böyle de bir gerçek var herkes arkadaş ortamını dostlarını ts de olan muhabbetleri sevdiğinden dolayı bu oyunu oynuyor :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 May 2022
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş