Alpha Beta Gamma Soguma

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Sætre tarafından 30 Nisan 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Atı alan Üsküdar'ı geçiyor, sonra dönüp siz niye atı almadınız diyorlar. Eh madem, dürüst davrandınız bu cezasız kalmaz diyorlar :D
    Bu olayın üzerine, bir de Eternal bugu kullananların banlamaları ve banlamamaları saçmalığı geldi, iyiden iyiye zıvanadan çıktı oyun :/
    ( Hakikaten oyun tarihinde efsane bir gerekçe oldu bu Eternal banlamaları. Makul seviye ve aşırı seviye :D :D :D )

2. tahir_47

tahir_47 User

neyse ki abg düzeldi ama eternal kan kusturmaya devam ediyor. abg dönecek uri olmadığından ebg de kasılıp abg yapıyorduk o da yalan oldu. ebg yerine low'a gözümü dikmiştim ki merkez ekip oraya da çöreklenmiş :) tüm yollar kapandı umarım dediğiniz gibi bişeyler yaparlar da tüm oyuncular zarar görmez

3. Hiç bot kullanmamış biri olarak olayı kavrayamamamız normal değil mi ? Ben illegal programların nasıl çalıştığını bilmiyorum sadece videolarda gördüğüm kadarıyla fikir sahibiyim. Soğuma nedir onuda bilmiyorum hiç yaşamadım çünkü. Sorun bizde değil, konuya kalıcı çözüm getirmeyen oyun yönetiminde. O sebeple o dediğin olur olmaz konu açan arkadaşları mazur görün.

4. titans___

titans___ User

Sen neyi anlamakdan uzaksın , Ban ile oyuncu kaybbettiler yani isteyen oyunda yeni ÇAR açıp BOT kullanıyor buna göz yumuyorlar kendilerini buna MAHKUM ettiler kulaklarının üstüne yatıyorlar tabiri CAİZSE yani kullandığım kelime BOT da olsa yönetim GEBE yoksa baya oyuncu kaybedicekler analamdığın ne GEBE oldukları nerden mi belli verdikleri cezalar TP, ŞP gibi cezalar bunun dışında ekipman eksiltme ya da kazanılan Modülleri alıyorlar mı , almıyorlar yani anlamadığınız ne ben alay ettim daha önce ki suporta yazdığım yazılar yüzüne hesabımı kapattılar kullandığım uslüp yüzüne adam bot da geliyor oyun donuyor kesiliyorsun bırak etkinliği doğru dürüst URİ kasmayı yapamıyordum e ben de kızdım hesabı kapattılar valla şaka demiyorum daha sakin oldum e ben bu oyunu neden oynuyorum sinir hastası olmak için mi ben durup duurken mi alay ediyorum suporta yazıyorum forum da alay ediyorum bot kullananlar ile forum cezaları aldım inanmayan ADMİN MOD geçip baksın duruyor mu o cezalarım aile bireylerine küfr ettiğim için bot kullananlara CHAT banı 90 yıllık verdiler , ELLE oynamayı beceremeyip oyundan ne zevk alıyorlar onu da ben anlamış da değilim ha bu yazımda sorunlu gelip değiştirirler heralde sen yenimisin oyunda Tr 3 eski oyuncusuyum sen orda değilsin büyük ihtimalle ne entrikalar ne yalanlar adam arkadaşlarına para yatırıyor oyun da ki çarları için 1000 liralık diyen daha sonra aynı kişi o kim diyor du aynı adamdan , Klan savaşlarında içlerine adam sokup ajan sokmalar videolar çekmeler benim sesim bile var karşı klan adam sokup TS de biz de az adamla baskın yapıyorlar sonra Ts ye gelip bizim konuşmaları belli yerlerini kesip yayınladılar Klan benim değil bu bir oyun salla bunların yaptığı ne be abicim afalladım TS ye çağırsalarda girmiyorum yıllardır , çağırıp gelmeyince kıllanıyorlar , savaştıkları diğer klanın adamı sanıp kesiyorlar TS ye çağırıp konuşturup o düşman klanda ki bir oyuncu mu onu tespitler sannedersin karşı ülkenin adamı muamelesi bunlar hani eskilere sor orda bilirler acaip mi acaip abuk yani oyun sanal mecra kesersin de kesilirsin de ben birini kesip adam kaç harita peşimde kesip duruyor hırslanmış EGO nasıl bir ego , ben o yüzden oyunumu oynar çıkarım ha görevler de grup arıyan aynı görev varsa yapar çıkarım , Hades, Karantina düşman klanla düşman şriketle yaparım ben olmasam da başkasıyla yapıcak nik değişip oynuyorlar diye kara listeler oyun da da var bunlar pilot profillerini kaydediyorlardı nik değişmesine karşı çok uzun yazdım ben senin bana yolladığın videoyu atıyım da sen de ki kapasite yetersiz anlamıyorsun yaşamadığın şeyleri başkasına anlatmak hava civa geliyor ben o anlattıklarımı kaç sene çektim yani esas hayatım da bu kadar sorun yaşamadım , sorunları aşmanın yollarını bulabildim de bot kullanan birinde en geliştirmenin sonunda olan gemi ile hi. bir halta yaramaz kalınca da sinirime mi dokunuyor nedir hoşlanmıyorum sonra ben burda yazdıklarımdan hesabımı kapattı modlar forumdan kaç defa da ceza aldım sırf botlara engel olamayan yönetime söylediklerim yüzüne yani yapamıyorsanız işi bilen birilerini bulursunuz da ben sana anlatmakda hep zorluk çekiyorum ayrı dünyaların insanlarıyız senin beni anlama kapasiten yaşamadığın için yok heralde

5. Yine döktürmüşsün be kardeş, de keşke benim videoyu attığım yerin altına yazaydın. Kusura bakma böyle karışık ve kalabalık yazıları okuyunca migrenim artıyor. Anladığım kadarına cevap vereyim.
    - Bu sayfada botun çalışma mantığını anlamadığımı/bilmediğimi yazmıştım sanırım onu kastederek neyi anlamaktan uzaksın diye sormuşsun. Kullanmadığım için tam olarak fikir sahibi değilim diye cevap vermiştim.
    - Oyunu ilk 2007-2009 arası oynayıp bıraktım ve şimdi 2019 dan beri tr3 de oynuyorum, entrika yalan vs. kısmında haklısın.
    - Senin yazdıklarınla dalga geçmiyor kimse, sorun senin anlatım/aktarım biçiminde. Bazen çok anlamsın konuların altına yazı yazıyorsun ya, birde genelde yazarken yukarda olduğu gibi Allah ne verdiyse döktürüyorsun konudan konuya giriyorsun işte böyle olunca anlamak veya takip etmek zorlaşıyor.
    - Senin kötü niyetli biri olmadığını bildiğim için yukarıdaki yazında hakaretvari kelimelerine takılmadım. Ben bu oyunuda hayatıda çok ciddiye alan biri değilim, sende ciddiye alma ve anın keyfini çıkart. Gül geç gitsin :D

6. admin oyunu yönetimi o kadar saçma ki, 3.part yazılımları banlamaları gereken yerde oyundaki yaratıkları soğuma getirmişler, bersereker'i nerflemişler, EBG ödüllerini nerflemişler milleti oyundan soğutmak için elinden geleni yapmışlar... admin yeriniz de olsam istifa ederim, ben admin olsaydım eğer, oyunculara değer vermeyen şirketle, yönetimle işim olmazdı, oyundan paketleri beleşe getirmek için bunların hizmetçiliğini yapmaya değmez, bilgisi olanın yetkisi yok, yetkisi olanın bilgisi yok.... ben oyunu bırakıyorum, kendine saygısı olan herkesin de bu oyunu bırakması dileğiyle arkadaşlar, herkes Allah'a emanet

7. Sevgili titans,

Sen bu yazıyı okurken ben çok uzaklara gitmiş olacağım...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 May 2022
  8. tahir_47

tahir_47 User

yok dostum tartışma yaratacak bişey yok varsa da anlamsız yazılarından biz anlamadık. ayrıca modlar sana neden fırça atsın. adamlar kısmi yetkileriyle doğru yanlış bir şey yapmaya çalışıyo. ve unutma insanlar birbirlerini anlarlarsa dünya barışı gelir senin gibi oyunu reel olarak görenlerin sayısı arttıkça bu işin sonuda ..qtur. hadi eyvalla. okuduğunu anlarsan cevap yazarsın artık

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 May 2022
    -ÇOTANAK28_UĞUR- bunu beğendi.
  9. Gün içerisinde admin gelecek önce h3llktv yi banlayacak sonrada konuyu kapatacak amacı dışına çıktığını belirterek. Yani artık başka zaman kanıt işi :D

Amiral34 bunu beğendi.
  10. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Konu bütünlüğü bozulduğu ve tartışma ortamı yaratıldığı için gerekli cezalar verilmiş olup konu kilitlenmiştir.

Ayrıca ABG De soğuma olayı kaldırılmıştır.

Saygılarımla,

Amiral34.

tirans bunu beğendi.
  11. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Güzelim konuyu bazen oyuncular içeriğini kaçırarak kötü yollara saptırabiliyor. Konu kapandıysa destek de bitmiştir. :(

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş